Accommodatie aanmelden

Glamping Noord-Holland

Urenlang fietsen door de duinen, slenteren door de authentieke steden en zonnebaden op het strand. In Noord-Holland is genoeg te beleven! Op zoek naar een toffe bestemming voor je vakantie op een glamping? Noord-Holland is de place to be!

Landen / regio's
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Glampings Noord-Holland

Ook in Noord-Holland kun je luxe kamperen. Zou jij wel eens in een safaritent willen slapen in Lutjebroek? Of ga je toch liever voor een luxe yurt op Texel? Bekijk nu ons aanbod van glampings in Noord-Holland en wie weet overnacht jij volgende week al op luxueze wijze in deze boeiende provincie!

Luxe kamperen op een glamping in Noord-Holland

De meest voor de hand liggende bestemming in Noord-Holland is natuurlijk Amsterdam. Deze stad mag je niet overslaan als je in Noord-Holland bent. Voor een dagje dierentuin kun je ook in Amsterdam terecht en wel bij Artis. Maar in deze provincie is veel meer te beleven.

Niet ver van Amsterdam vind je bijvoorbeeld het vissersdorp Volendam waar je nog mensen in oude klederdracht ziet lopen en waar je diverse musea vindt die een goed beeld geven van het leven van vroeger. Vaak wordt er gedacht dat alle Waddeneilanden bij Friesland horen, maar wist je dat Texel tot de provincie Noord-Holland behoort? Op dit eiland kun je heerlijk fietsen door de duinen, de polders, de graslanden, de heide en het bos. Het is tevens een waar paradijs voor vogelliefhebbers.

In het zuidelijk gedeelte van de provincie vind je een gedeelte van de ‘Bollenstreek’. Je geniet hier in de lente en in de zomer van schitterende, kleurige, vergezichten! Je hebt tal van leuke stranden in Noord-Holland. Glamping in deze prachtige provincie is dus zeker een aanrader! De grotere stranden vind je in Egmond aan Zee, Bloemendaal, Zandvoort en Bergen aan Zee.

Echte natuurliefhebbers kunnen terecht in Nationaal Park Zuid-Kennemerland, dat ligt tussen IJmuiden, Haarlem en Zandvoort. Je vind hier honderden soorten vogels, herten, reeën, vlinders, konijnen, wilde paarden, shetlandpony’s en Schotse Hooglanders.  

Op zoek naar een perfecte bestemming voor glamping? Noord-Holland biedt volop vermaak voor jong en oud op de leukste campings!