Accommodatie aanmelden

Glamping Groningen Glamping Groningen

Ontdek de uitgestrekte polders, statige bossen, authentieke stadjes en natuurlijk de waddeneilanden van verrassende provincie Groningen. Overnacht in één van de luxe glampings. Groningen heeft voor iedereen wat wils!

Landen / regio's
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Glampings Groningen

Nog nooit in het Hoge Noorden geweest van ons land? Dan wordt het eens tijd om daar een kijkje te gaan nemen! Waarom ver weg gaan op vakantie, terwijl ons eigen landje zoveel te bieden heeft? Om luxe te kamperen is het niet noodzakelijk om naar Frankrijk of Spanje af te reizen. Bekijk ons aanbod van glampings in Groningen en wie weet slaap jij volgend weekend al in een comfortabel strokasteel!

Luxe kamperen op een glamping in Groningen

Als je iemand vraagt waar hij of zij aan denkt bij de provincie Groningen, dan zal diegene waarschijnlijk aan niet veel meer zaken denken als de Martinitoren, voetbalclub FC Groningen en studentenstad Groningen. Glamping in deze provincie is zeker aan te raden, Groningen heeft namelijk nog véél meer te bieden.

Dat de stad Groningen een populaire studentenstad is, dat is niet verwonderlijk. De plaatselijke universiteit en het bruisende nachtleven spelen hierin een doorslaggevende rol. Daarnaast is het een stad waar ‘shopaholics’ hun hart op kunnen halen, met grote winkelketens tot kleinere speciaalzaakjes. Als je dan toch in de stad bent, dan mag je de kans om de Martinitoren te beklimmen niet laten schieten.

Diegenen die liever de rust buiten de stad opzoeken kunnen terecht in de uitgestrekte polders, de statige bossen en niet te vergeten: de Wadden. Voor een leuk dagje uit met de kinderen ga je klimmen en tokkelen in Adventurepark Waddenfun in Wehe-den Hoorn, duik je in het leven van ons voorouders in Openluchtmusem Het Hoogeland in Warffum of leer je schapen drijven op de Hayema Heerd! Voor het Nederlands stripmuseum ga je naar de stad Groningen. De vele meren die de provincie rijk is lenen zich prima voor zeilen, wandelen langs de meren of lekker met een bootje ronddobberen of een lekker baantje schaatsen tijdens een strenge winter!

Zoek niet verder naar de perfecte bestemming voor glamping. Groningen heeft het immers allemaal!