Accommodatie aanmelden

Camping Groningen

Er gaat niets boven Groningen! En al helemaal niet met een luxe camping Groningen. Geniet van de bruisende studentenstad Groningen, waar je heerlijk kunt shoppen, uitgaan en dineren. Tijdens je bezoek aan deze prachtige stad mag een bezoekje aan het Groninger Museum, de Martinitoren of een muziekfestival ook zeker niet op je lijstje ontbreken. Maar ook buiten de hoofdstad is er natuurlijk genoeg te doen. Iedere regio heeft zijn eigen karakter en een rijkdom aan historie en cultuur. Stap terug in de tijd in Bourtange en Borgen. Neem een kijkje bij zeehondencentrum Pieterburen. Bekijk de mooiste kerken en herenboerderijen. Geniet van eindeloze landschappen en natuurparken.

Campings
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Campings met glamping in Groningen

Een goede camping in Groningen vinden, om heerlijk luxe te kamperen, is makkelijk. Kies bijvoorbeeld voor een grote safaritent op een van de vele familiecampings. Of kies voor een van de campings met zwembad en/of wellness. Liever iets uniekers? In Groningen kun je ook kiezen voor een overnachting in een romantische stro-iglo, compleet met wifi en een heerlijk zacht bed. Of waan je in het Wilde Westen en kies voor een heuse huifkar.

Camping vakanties in Groningen

Een campingvakantie in Groningen betekent plezier en ontspanning. Je hoeft niet te kiezen tussen binnen- of buitenmens, hier ben je het beide. Geniet overdag van prachtige landschappen en natuurparken. Bezoek historische plekken en de hippe stad Groningen. Leef je uit of kom juist tot rust op het water. ’s Avonds trek je je dan terug in de luxe van je eigen safaritent. Van alle gemakken voorzien zodat je onbezorgd van je vakantie kunt genieten. Glamping in Groningen is een ware beleving voor jong & oud, want of je nu van rust en luxe houdt of juist op zoek bent naar een beetje actie en avontuur, Groningen heeft het allemaal.