Accommodatie aanmelden

Camping Slovenië

Wie wil kamperen in een sprookjesachtige omgeving, gaat kamperen op een camping in Slovenië. Dit schitterende land ligt misschien niet voor hand als je aan een vakantie denkt, maar als je er eenmaal bent, wil je er niet meer weg. Ontdek Slovenië tijdens een luxe campingvakantie.

Campings
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Camping Slovenië

Ga op avontuur en boek deze vakantie een camping in Slovenië. Dit schitterende land is ontzettend divers met een adembenemend mooie natuur, een rijke historie en gastvrije mensen. Houd je alleen niet zo van ‘kramperen’, dan verblijf je op een glamping, een ‘glamorous camping’. Op een luxe camping vind je namelijk bijzondere en bijzonder luxe accommodaties voor een unieke vakantie in een nog vrij onontdekt land. Slaap bijvoorbeeld in een bungalow op azuurblauw water of in het groene gras, in een prachtig luxe glamp-tent of een eco-chalet op een wellnessresort of in een boomhut hoog boven de grond. Krijg je al kriebels bij het idee?

Glamperen, luxe kamperen, wordt steeds populairder. Campings met glamping in Slovenië zijn dan ook in opkomst en het aanbod wordt steeds groter. Kies je voor een 5 sterrencamping, een familiecamping, een camping met zwembad of ga je super-de-luxe voor een wellness resort? Er is voor elk wat wils. Ook aan originele accommodaties geen gebrek; je kunt slapen in een luxe safaritent of lodgetent, een boomhut, een rustieke lodge of bungalow op het water. En deze accommodaties zijn dan ook veelal van alle gemakken voorzien: aparte slaapkamers met fijne bedden, een sfeervol leefgedeelte met een complete keuken, vaak ook een badkamer en nog een terras buiten. Dat is kamperen in stijl, échte glamping dus.

Luxe campingvakanties in Slovenië

Wie bij kamperen denkt aan back-to-basic en ongemak is blij te weten dat je tegenwoordig dus ook kunt glamperen, zelfs in Slovenië. Luxe campingvakanties in Slovenië zijn mogelijk op de mooiste plekken in het land, zowel aan de Adriatische kust als het prachtige binnenland. Gebruik je luxe accommodatie als uitvalsbasis om de omgeving en het land te ontdekken. Dwaal door dichtbeboste natuurgebieden en groene valleien, bezoek met meer van Bled en de sfeervolle hoofdstad Ljubljana, en laat je verwennen met spa en wellness.

Vier vakantie op een luxe camping in Slovenië en geniet van een heerlijk verblijf!