Accommodatie aanmelden

Camping Utrecht

Op vakantie in eigen land? Waarom niet een ontspannen vakantie met camping Utrecht? Ga heerlijke shoppen en pak een terras aan de gracht in Utrecht, bezoek musea in Amersfoort en ontdek alle leuke dorpjes in de provincie. Ook voor watersport en bootvakanties ben je in Utrecht op de juiste plek. Natuurliefhebbers zullen genieten van de diverse landschappen van de Utrechtse Heuvelrug.

Campings
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Campings met glamping in Utrecht

In Utrecht ben je op de juiste plek voor een heerlijke glamping ervaring. Niet meer bivakkeren in een krakkemikkig tentje, maar heerlijk slapen in een ruime safaritent. Zo sta je met je eigen keuken, privé badkamer en woonverblijf midden in het bos of op een heus landgoed. Kies voor een van de campings met zwembad of aan het water. Geniet van rust en natuur zonder daar iets voor op te hoeven geven. Van familiecamping tot 5 sterrencamping, in Utrecht is voor iedereen de juiste glamping plek te vinden.

Camping vakantie in Utrecht

Of je nu de domtoren of de Utrechtse Heuvelrug wilt beklimmen, daar heb je energie voor nodig. Met glamping heb je de nodige luxe en comfort voor een goede nachtrust en toch midden in de natuur. Zo kun je meer dan genoeg energie opladen voor iedere activiteit die je wilt ondernemen. De accommodatie mogelijkheden hier zijn reuze. Zo kun je in Utrecht luxe kamperen aan een jachthaven, op een boerderij of in het bos. Of een hip Volkswagen busje huren en er zelf op uit trekken. Uiteraard kun je ook kiezen voor een luxe safaritent op een landgoed of boerderij. Veel campings bieden daarnaast leuke extra’s zoals boot- en fietsverhuur, dagtripjes en bowlen! Uiteraard mag een bezoekje aan Dierenpark Amersfoort of Ouwehands Dierenpark in Rhenen niet ontbreken. Glamping in Utrecht staat voor plezier en ontspanning voor het hele gezin.