Accommodatie aanmelden

Camping Friesland

Voor rust en natuurschoon ben je in Friesland op de juiste plek. Trek naar het hoge noorden en ontsnap aan de stress van het dagelijks leven. Met camping Friesland zit je midden in het Friese kleilandschap. Wandel door de velden en over het strand, trek er met een boot op uit en bezeil de Friese meren. Als je toch weer even wat anders wil, ga dan een dagje cultuur snuiven in Leeuwarden of bezoek één van de andere elf charmante Friese steden.

Campings
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Campings met glamping Friesland

Waarom ga je deze vakantie niet heerlijke glampen op een camping in Friesland? Voor iedereen is er in het prachtige en waterrijke Friesland een geschikte glamping accommodatie te vinden. Ga bijvoorbeeld voor een echte Friese cultuurervaring met een safaritent op een boerderijcamping. Heerlijk in de natuur en perfect voor kinderen. Houd de voeten droog in het Friese waterland in een watervilla, de luxe glamping variant van een woonboot. Van alle luxe en moderne gemakken voorzien, inclusief sauna! Of trek regelrecht de natuur in met een ecolodge of boshut. Als de Friese meren je iets te koud zijn, dan kies je simpelweg voor een van de campings met (verwarmd) binnen- en/of buitenzwembad.

Camping vakanties in Friesland

Een camping vakantie in Friesland betekent de perfecte combinatie tussen cultuur en natuur. Ook als het niet vriest kun je, met de fiets of auto, je eigen Elfstedentocht doen. Bezoek de culturele hoofdstad van Europa: Leeuwarden, ontdek de Friese watersportstad Sneek of neem een kijkje bij het Abe Lenstra Stadion in Heerenveen. Huur een motor- of zeilboot en ontdek het Friese waterland. Als je dat combineert met luxe kamperen op een camping in Friesland heb je simpelweg de perfecte vakantie.