Accommodatie aanmelden

Campings met zwembad Utrecht

Een luxe droomvakantie in hartje Nederland? Kies dan voor glamping op een camping met zwembad in Utrecht. De verscheidene mogelijkheden voor jong en oud maken het een ideale provincie om lekker met de familie op vakantie te gaan. Bezoek bijvoorbeeld de Dom van Utrecht, ga met een bootje varen in Loosdrecht of maak een heerlijke wandeling door natuurgebied de Hoge Vuursche. Met de kinderen is het daarnaast ook nog eens heerlijk om naar Ouwehands Dierenpark te gaan om de verschillende dieren te bekijken!

Campings
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Glamping met een zwembad in Utrecht

Een mooie glamping in Utrecht laat je helemaal tot rust komen. De grote diversiteit tussen rust en activiteiten maakt Utrecht een zeer geschikte plek voor een heerlijke vakantie. Zo kun je genieten van prachtige fiets- of wandeltochten door natuurpark de Hooge Vuursche, waar je tevens lekker kunt picknicken! Of breng een bezoek aan de stad Utrecht, neem een kijkje bij de Domtoren, ga heerlijk lunchen aan de Utrechtse grachten en sluit de dag af met een mooie voorstelling in het Beatrix Theater.

Utrecht geniet van een perfecte mix van natuur en cultuur. Dit maakt het tot een geweldige glamping bestemming, alle aspecten voor een geslaagde vakantie zijn immers voorhanden. Het campingleven staat voor vrijheid in een prachtige omgeving, tezamen met een luxe glamping zorgt dit ervoor dat jij je nergens druk over hoeft te maken. Alle luxe van thuis is immers voorhanden. Ook voor de kinderen is er op een camping in Utrecht genoeg te doen. Zo kunnen zij heerlijk rondspetteren in het binnen- of buitenzwembad, en vermaken de kleinste gasten zich opperbest in het peuterbadje.

Ontdek alle campings met binnen- of buitenzwembad in Utrecht

Of je nu op zoek bent naar een actieve vakantie of helemaal tot rust wilt komen en wilt relaxen aan het zwembad; de provincie Utrecht heeft het allemaal. De diversiteit van lekker eten, heerlijk ontspannen bij natuurpark Hoge Vuursche en de mooie stad Utrecht om de hoek, maken Utrecht zeer geschikt voor een lekkere vakantie met de hele familie.