Accommodatie aanmelden

Campings met zwembad Limburg

Een camping met zwembad in Limburg biedt vertier voor jong en oud. Zo heb je de mogelijkheid om met je kinderen naar Toverland te gaan, terwijl je ook kunt kiezen voor een mooie wandeling of fietstocht op de Sint-Pietersberg. De echte actievelingen kunnen gaan skiën of snowboarden in Landgraaf of met een grotbiketocht fietsen door de grotten in het zuiden van Limburg. Kortom, er is genoeg te doen tijdens een vakantie in het mooie Limburg.

Campings
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Glamping met een zwembad in Limburg

Voor een mooie vakantie in Nederland moet je in Limburg zijn. De vele mogelijkheden die de provincie biedt, maken het een geschikte bestemming voor iedereen. Ga prachtig wandelen in het natuurgebied bij de Sint-Pietersberg en geniet ’s middags lekker van een stuk Limburgse vlaai. Ontdek de historie en grotten van Valkenburg of ga heerlijk wandelen door het mooie en authentieke Maastricht. Luxe kamperen in Limburg is gegarandeerd een doorslaand succes.

De luxueuze glampings in deze regio zijn geschikt voor iedere vakantieganger. Ontwaak in de vroege ochtend, midden in de natuur, met alleen het geluid van tjilpende vogels. Neem plaats op je eigen privé terras, na een heerlijke nacht in een comfortabel bed, en geniet van een in je keuken bereid ontbijtje. Alle vrijheid en rust is voorhanden, maar wel met de gewenste luxe van thuis. Ook voor de kinderen is er genoeg te doen. Door de wisselvalligheid van het weer in Nederland zijn veel campings voorzien van een binnenzwembad, (verwarmd) buitenzwembad en een speciaal peutergedeelte. In sommige gevallen is er zelfa sprake van een subtropisch zwemparadijs, ideaal voor de kinderen natuurlijk!

Ontdek alle campings met binnen- of buitenzwembad in Limburg

Een mooie vakantie in het rustige Limburg is voor elk type vakantieganger geschikt. Doordat deze Nederlandse provincie ook aan Duitsland en België grenst, is een uitstapje na een van deze buurlanden zo gemaakt, als je Limburg überhaupt wilt verlaten natuurlijk. Zo kun je in Limburg ook genieten van heerlijke speciaal bieren, lekker bourgondisch eten en de heerlijke authentieke Limburgse vlaai! Voor een mooie vakantie in het zuiden van Nederland moet je dus in Limburg zijn.