Accommodatie aanmelden

Campings met zwembad Waddeneilanden

Een heerlijke vakantie waarin je lekker kunt uitwaaien aan de Noordzee? Die beleef je op een van de Waddeneilanden. De Waddeneilanden bieden je een unieke combinatie van relaxen aan het zwembad en activiteiten langs het strand. Dit maken de Waddeneilanden een zeer geschikte locatie om op vakantie te gaan. Je kunt bijvoorbeeld lekker wandelen of fietsen langs de Noordzee, wadlopen of -fietsen, parachutespringen op Texel of genieten van een dagverse vis in een van de oude vissersdorpen. Een camping met zwembad op de Waddeneilanden is dan ook zeer aan te raden!

Campings
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Glamping met een zwembad op de Waddeneilanden

De Waddeneilanden laten je als vakantieganger helemaal tot rust komen. Welk type vakantieganger je ook bent, kamperen op de Waddeneilanden zorgt voor de ultieme ontspannen ervaring. Door de vele mogelijkheden voor jong en oud is het hier heerlijk vertoeven. Het mooie duinlandschap, de vele natuurgebieden, de vuurtorens en prachtige vissersdorpen maken een vakantie op Waddeneilanden echt bijzonder. Of je nu kiest voor Texel, Terschelling, Vlieland, Schiermonnikoog of Ameland, op de Waddeneilanden zal je je geen moment vervelen.

Op de Waddeneilanden vind je tal van campings, in alle soorten en maten. Ook qua luxe glamping is de keuze hier groot. Zo is er voor iedereen wel een geschikte camping en compleet uitgeruste glamping te vinden. Voor de kinderen is er natuurlijk ook meer dan genoeg te beleven. Met een animatieteam, speeltuin, (verwarmd) buitenzwembad en/of binnenbad en vaak een subtropisch zwemparadijs, komen de kinderen helemaal niks te kort. Ook is er vaak een peuterbad voor de allerkleinste vakantiegangers. Zij hoeven zich dan ook zeker niet te vervelen!

Ontdek alle campings met binnen- of buitenzwembad op de Waddeneilanden

Na een vakantie op de Waddeneilanden kom je gegarandeerd ontspannen terug. Maak mooie wandeling door de duinen of maak een rondje eiland op de fiets met de zeewind in de rug. De echte waaghalzen kunnen er op Texel zelfs voor kiezen om te gaan parachutespringen; hoe gaaf is dat. Kortom, een vakantie op een camping met zwembad op de Waddeneilanden heeft alles om ultiem te genieten!