Accommodatie aanmelden

Campings met zwembad Drenthe

Een mooie vakantie in eigen land? Dan is Drenthe een erg mooie optie. Deze provincie biedt namelijk een goede combinatie van natuur en voldoende activiteiten in de buurt. Het Nationale Park Drents-Friese Wold geeft genoeg mogelijkheden om heerlijk te wandelen of fietsen. Voor de kinderen is er bijvoorbeeld Wildlands Adventure Zoo in Emmen en Plopsa indoor Coevorden, terwijl de raceliefhebbers een dagje over het TT Circuit in Assen kunnen racen. Kortom, een camping met zwembad in Drenthe is voor elk type vakantieganger geschikt.

Campings
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Glamping met een zwembad in Drenthe

Kamperen in Drenthe laat je helemaal tot rust komen. De grote natuurgebieden in de omgeving zorgen voor prachtige wandelingen of fietstochten door de natuur. Na deze mooie activiteiten kun je genieten van een picknicklunch, terwijl je na de lunch in een van de omliggende dorpen heerlijk op het terras kunt zitten.

Voor je kinderen bieden de luxueuze glampings ook veel mogelijkheden. Door het wisselvallige klimaat in Nederland zijn de campings vaak voorzien van een buitenzwembad, binnenzwembad en subtropisch zwemparadijs. Voor de kleinste kinderen is er vaak ook een peuterbad. Op regenachtige dagen kun je dus genieten bij het binnenbad of je bezoekt Plopsa indoor Coevorden, waar je kinderen zich uitstekend zullen vermaken op de Bumba en K3 attracties.

Ontdek alle campings met binnen- of buitenzwembad in Drenthe

Een camping met zwembad in Drenthe staat garant voor een heerlijk verblijf waar je helemaal tot rust komt. Vergeet de stress van het dagelijks leven en geniet van al het moois dat Drenthe te bieden heeft. De diversiteit van natuur, activiteiten en lekker eten zorgen voor een onvergetelijke vakantie voor jou en je familie. In de zomer is de temperatuur aangenaam, terwijl in de lente en herfst door de kleurrijke natuurgebieden het beste in Drenthe naar boven komt.