Accommodatie aanmelden

Campings met zwembad Groningen

Heerlijk uitwaaien aan de Groningse kust, voel de zeewind door je haren gaan en maak een wandel- of fietstocht door zeekleigebieden. In de hoofdstad van de provincie kun je de mooie Martinitoren bezoeken en genieten van een hapje en drankje in het prachtige stadscentrum. In Nationaal Park Lauwersmeer, een van de mooiste natuurgebieden van Nederland, kun je tevens prachtig wandelen en fietsen door de natuur. De combinatie van vergezichten op de horizon en schitterende flora en fauna is ronduit prachtig. Op een camping met zwembad in Groningen zijn de mogelijkheden eindeloos.

Campings
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Glamping met een zwembad in Groningen

Voor de pracht van de wadden hoef je niet naar de Waddeneilanden af te reizen. De Groningse kust is namelijk onderdeel van de Waddenzee; met heerlijke stranden, vergezichten tot voorbij de zandplaten en een prachtige flora en fauna. De combinatie aan mooie activiteiten, prachtige kustlijnen, eindeloze vergezichten en mooie vissersdorpen zorgen ervoor dat Groningen een prachtige bestemming is voor je vakantie. Fiets door de duinen, wandel door Nationaal Park Lauwersmeer of breng een bezoek aan de historische stad Groningen met zijn ruim 500 jaar oude Martinitoren. Voor de kinderen is een bezoekje aan Zeehondencentrum Pieterburen uiteraard een must!

De schoonheid, natuur en historie van Groningen ervaar je pas echt met glamping. Slaap midden in de natuur, geniet van de stilte en voel de vrijheid, maar dan wel met de luxe en comfort van thuis. Dat is glamping! In Groningen is er een ruim aanbod aan luxe glampings en de campings in deze provincie zijn voorzien van alle faciliteiten om uw verblijf aangenaam te maken. Op vakantie met de kinderen? Dan is er uiteraard ook voor hen genoeg te beleven. De vakantieparken in Groningen zijn vaak voorzien van een (verwarmd) buitenzwembad, een binnenzwembad of een subtropisch zwemparadijs. Voor de allerkleinste is er een peuterbad beschikbaar.

Ontdek alle campings met binnen- of buitenzwembad in Groningen

De diversiteit van deze provincie, de mooie natuurgebieden, het prachtige duinlandschap en de historische stad Groningen, maakt Groningen zeer geschikt voor elk type vakantieganger. Kom helemaal tot rust in een luxe glamping op een camping met zwembad in Groningen.