Accommodatie aanmelden

Campings met zwembad Spanje

Wie op vakantie gaat naar Spanje, gaat vrijwel zeker om er de zon op te zoeken. En niets is dan lekkerder om in het water of op een ligbed van die warme temperatuur te genieten. Boek een van de campings met zwembad in Spanje en beleef een heerlijk ontspannen vakantie.

Campings
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Campings met zwembad Spanje

Wie denkt aan Spanje, denkt vaak meteen aan een zonvakantie. Campings met zwembad in Spanje zijn om die reden natuurlijk populair. Veruit de meeste campings bieden wel verkoeling in de vorm van een zwembad, een natuurbad of zelfs een zwemparadijs. Voor families met kinderen is het eigenlijk ook wel een must. Kinderen zullen zich geen úren maar dágen vermaken in het water. Ouders spelen mee of genieten van het aanzien van al dat waterpret vanaf een ligbed op het zonneterras. Campings met zwembad in Spanje zijn bovendien vaak familievriendelijke campings, dus er zijn veelal nog meer faciliteiten te vinden zoals speeltuinen, animatie, sport en spel.

Glamping met een zwembad in Spanje

Wil je niet kamperen maar eens ‘glamperen’, luxe kamperen? Dan is een glamping met een zwembad in Spanje het helemaal. Glamping is het perfecte compromis tussen rustiek vakantie vieren in de natuur en de luxe van een hotel. Een glamping-accommodatie is namelijk kant-en-klaar en van alle gemakken voorzien, maar biedt wel nog dat unieke kampeergevoel. Slaap in een luxe safaritent of grote lodgetent, een twee verdiepingen tellende Airlodge, een knusse tipi of een echte boomhut. Je hoeft met glamping niet in te leveren op comfort, binnen in je accommodatie vind je namelijk vaak echte bedden, een keuken, een badkamer en een gezellig leefgedeelte.

Ontdek alle campings met binnen- of buitenzwembad in Spanje

Ontdek alle campings met binnen- of buitenzwembad in Spanje en boek jouw favoriete vakantie. Wordt het een charme-camping met een zwembad en peuterbad, een familiecamping met waterspeeltuin erbij of een 4 of 5 sterrencamping met subtropisch zwemparadijs en verwarmd buitenbad? In Spanje vind je het allemaal. Waterpret gegarandeerd.

Vier vakantie op een camping met zwembad in Spanje en geniet van een heerlijk verblijf!