Accommodatie aanmelden

Campings met zwembad Ameland

Een vakantie waarbij je lekker uit kunt waaien op de Waddeneilanden? Kijk dan eens rond voor een glamping op Ameland. Dit prachtige stukje eiland aan de Nederlandse kust is voor elke fietsliefhebbers een walhalla. Door de ellenlange kilometers fietspaden, kun je hier heerlijk door de duinen en langs het strand fietsen. Voor wandelaars is er de mogelijkheid om te genieten van een lange strandwandeling langs de kust. Sluit de middag af bij een van de verschillende visboeren op het eiland met een vers gevangen stukje vis. Een camping met zwembad op Ameland is dan ook een gegarandeerd succes.

Campings
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Glamping met een zwembad op Ameland

Ameland is voor elk type vakantieganger een geweldige ervaring. De verschillende glampings op het eiland zijn namelijk compleet uitgerust en van alle luxe voorzien, waardoor je hier helemaal tot rust komt en even alle stress van het dagelijks leven vergeet. Voor de “daredevils” onder ons is het tevens mogelijk om met een buggy over het strand te racen. Hoe gaaf is dat!? Ook over je kinderen hoef je je op Ameland geen zorgen te maken, zij zullen zich hier opperbest vermaken!

Kamperen op dit mooie Waddeneiland betekent namelijk ook dat er genoeg mogelijkheden voor je kinderen zijn. Zij kunnen namelijk spelen op het strand, wadlopen, op robbentocht gaan, mee met de garnalenboot of genieten in het zwembad. De campings op Ameland zijn vrijwel allemaal voorzien van een zwembad met peuterbad. Door het wisselvallige klimaat in Nederland zijn er ook vaak verwarmde zwembaden of zelfs een subtropisch zwemparadijs te vinden. Simpelweg perfect om een gezellige dag met je kinderen te beleven.

Ontdek alle campings met binnen- of buitenzwembad op Ameland

Het mooie Ameland is dus voor elke vakantieganger uitermate geschikt. Of je nu op zoek bent naar een relaxte vakantie aan het strand of aan het zwembad, of dat je liever lange wandelingen of fietstochten door de duinen maakt. Of je nu kiest voor een luxe lodge of avontuurlijke glampingtent. Ameland is dé plek waar je helemaal tot rust gaat komen.