Accommodatie aanmelden

Natuurhuisje in Vinkeveen - Glamping Utrecht

Vinkeveen, Nederland

  • Privé sanitair
  • Kanoverhuur
  • Aparte slaapkamer voor de kinderen
  • Houtkachel
  • Kleinschalig park
  • Luxe Boxspring
  • Uitzicht
  • Veel privacy
Vanaf prijs per nacht ? 168,-
Bekijk website

Deel op social media

Uitgebreide omschrijving

Geniet van een heerlijke en bijzondere overnachting, direct aan het water. Dit natuurhuisje in Vinkeveen is een echte beleving. Ideaal voor een vakantie aan het water met het gezin!

Het natuurhuisje in Utrecht

Deze glamping in Utrecht is geschikt voor 4 personen en is modern en sfeervol ingericht. Ze zijn ideaal voor een uitjes- fiets-, wandel of sloepenvakantie. Je kunt namelijk een bootje huren, of je eigen bootje aanleggen aan de steiger direct naast het natuurhuisje. Ze zijn namelijk vanaf het land én vanaf het water bereikbaar. In de woonkamer staat een slaapbank die omgetoverd kan worden tot tweepersoonsbed. Via een trappetje vind je het andere tweepersoonsbed. De grote ramen in het huis zorgen ervoor dat je één wordt met de natuur en natuurlijk voor een prachtig uitzicht. Ook heeft dit natuurhuisje in Utrecht een fijne tuin en terras waar je lekker buiten kunt zitten. Ook is er een complete keuken en een badkamer te vinden in dit nartuurhuisje in Nederland.

Overige faciliteiten

Dit natuurhuisje beschikt over elektriciteit van zonnepanelen. Je kunt op warme zomerdagen lekker zwemmen in het water: vanaf je terras spring je er zo in! Ook in de herfst kun je hier verblijven, er staat een houtkacheltje om het lekker warm te maken.

De omgeving van Vinkeveen, Utrecht

Natuurliefhebbers halen hier in hart op. Dit natuurhuisje in Nederland is gelegen in de Vinkeveense Plassen en is dus perfect gelegen voor degenen die er graag op uit trekken in de natuur. Je kunt mooie fiets- en wandeltochten maken, maar ook zeker vaartochten. Ga erop uit met een zeil- of moterboot of in een kano of fluisterbootje. Er zijn leuke routes te vinden voor een vaartocht met de kano! Wil je een dagje wat doen? Bezoek Amsterdam, de hoofstad vind je op korte afstand van deze glamping in Utrecht.

Extra voorzieningen

Je geniet van veel rust en privacy tijdens je verblijf in dit bijzondere natuurhuisje in Utrecht.

Getoonde prijs is gebaseerd op de prijs per nacht in het laagseizoen, op basis van een weekverblijf.

Bekijk de actuele prijzen en aanbiedingen

Meer unieke accommodaties in deze regio