Accommodatie aanmelden

Natuurhuisje

Kies je voor een accommodatie van Natuurhuisje? Dan verblijf je in een bijzondere accommodatie midden in de natuur. De verschillende locaties en accommodaties in Europa zijn 'weg van de massa' en niet op een groot vakantiepark. Zo kun je heerlijk onthaasten en tot rust komen. Ontdek de verschillende glampings van Natuurhuisje!

  • Midden in de natuur
  • Weg van de massa
  • Bijzondere accommodaties

Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Glampings van Natuurhuisje

Wakker worden met het geluid van fluitende vogels? De zon op zien komen tussen de bomen? Een wandeling door het bos, direct vanaf jouw voordeur? Dit is allemaal mogelijk in de accommodaties van Natuurhuisje. Trek je even terug en kom tot rust midden in de natuur bij een accommodatie van Natuurhuisje. De natuurhuisjes vind je door heel Europa, waarvan een groot aanbod in Nederland. Een Natuurhuisje is de ideale keuze voor een vakantiebestemming in eigen land.

Weg van de massa

Ontsnap even aan het drukke dagelijkse leven met een glamping of huisje van Natuurhuisje. Doordat de natuurhuisjes weg van de massa zijn, kun je heerlijk onthaasten tussen het groen. Dit zorgt ook voor bijzondere accommodaties en locaties. Wat dacht je bijvoorbeeld van een pipowagen, afgelegen en midden in het bos? Of een boomhut met een grote veranda? Vanaf daar heb je een prachtig uitzicht over de natuur én hier staat een heerlijk hottub. 

Bij Natuurhuisje geniet je dus van een heerijke vakantie midden in de natuur in Europa. Om de natuur te steunen, wordt voor iedere geboekte nacht bij Natuurhuisje een boomgeplant. Op die manier draag je met jouw vakantie bij aan het behoud van de natuur!