Accommodatie aanmelden

Glamping Utrecht

Utrecht is zoveel meer dan alleen het centrum van Nederland! Bezoek het spoorwegmuseum, verdwaal op de Utrechtse Heuvelrug en ontdek de vele schattige stadjes die de provincie rijk is. Overnachten doe je in één van de luxe en comfortabele glampings. Utrecht is de place to be om je glamping vakantie te vieren!

Landen / regio's
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Glampings Utrecht

De provincie Utrecht is het middelpunt van ons land, waardoor de reistijd er naartoe te overzien is voor iedereen in Nederland. Wil je hier wel eens kamperen, maar heb je geen zin om zaken als keukengerei, slaapzakken en een tent mee te nemen? Bekijk dan ons aanbod van Glampings in Utrecht, waar je van alle gemakken voorzien bent!

Luxe kamperen op een glamping in Utrecht

Deze provincie is erg geschikt voor glamping en voor luxe kamperen. Utrecht is immers prachtig. Natuurlijk kennen we Utrecht van de Domtoren, het winkelcentrum Hoog Catharijne en de Jaarbeurs, maar de provincie heeft veel meer te bieden dan alleen dit. In Rhenen, bijvoorbeeld vind je Ouwehands Dierenpark, maar ook in Dierenpark Amersfoort zijn meer dan 1500 dieren te bezichtigen.

Voor een dagje uit met het hele gezin ga je naar de Pyramide van Austerlitz waar niet alleen een speeltuin is, maar ook het lunapark met botsauto’s, een carrousel, een treintje en vele andere attracties. In en rond de stad Utrecht breng je een bezoek aan het Spoorwegmuseum, roei je een rondje over de grachten of ga je lekker shoppen. De stad beschikt over vele terrassen en is uniek door zijn ondergrondse restaurants aan de gracht.

Wil je wegblijven van de grote binnenstad? Bekijk dan eens een van de vele kastelen die de provincie rijk is, zoals Kasteel de Haar, Kasteel Drakenburg of Slot Zuylen. Ook in het natuurgebied de Utrechtse Heuvelrug vind je diverse kastelen en landhuizen. Dit natuurgebied is uiterst geschikt voor wandelaars, ruiters en fietsers en bovenal: natuurliefhebbers! Het landschap bestaat uit grasland, vennen, bossen, heide en stuifzanden. Wie weet kom je wel oog in oog te staan met een ree of zelfs een edelhert! Voor een stukje cultuur van dit gebied kun je terecht bij één van de schaapskooien of tabaksschuren.

Je kunt heel veel kanten op in Utrecht. Glamping in deze provincie is dus een uitkomst voor iedereen!