Accommodatie aanmelden

Glamping Utrechtse Heuvelrug

  • 1000+ Locaties
  • 20+ Landen
  • Direct boeken bij de aanbieder
  • 1000+ locaties in 20+ landen
  • Direct boeken bij de aanbieder
Types
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Glamping Utrechtse Heuvelrug

In een oase van rust tussen een prachtig landschap van bossen en heide, dat kan op de Utrechtse Heuvelrug. Hier komen avontuur, ontspanning en de natuur samen en beleef je gegarandeerd een heerlijke glamping vakantie. Ook op de Utrechtse Heuvelrug zijn namelijk verschillende glamping accomodaties te vinden. Zo slaap je bij Landgoed Ginkelduin te midden van een natuurgebied in een luxe safaritent. Hier kun je niet alleen tot rust komen in je safaritent en in de prachtige omgeving maar ook heerlijk ontspannen in het badhuis van Landgoed Ginkelduin. Zo kun je ultiem genieten van Glamping op de Utrechtse Heuvelrug!

Bij Europarcs verblijf je in een prachtige lodge, geniet je van fijne faciliteiten voor het hele gezin en ontdek je vanuit hier de veelzijdige omgeving van de Utrechtse Heuvelrug. Net zoals bij RCN het grote bos, de naam zegt het al. Deze gezellige glamping ligt in een heuvelachtig bosgebied en is hiermee de perfecte plek om tot rust te komen. Mooirust is een glamping in het Utrechtse Leersum, hier verblijf je aan de bosrand en ervaar je luxe en comfort in een safaritent.

Er zijn genoeg glampings waar je kunt genieten van natuur, ontspanning, avontuur en natuurlijk de veelzijdige omgeving van de Utrechtse Heuvelrug. Ontdek het snel bij Glamping Utrechtse Heuvelrug.

Luxe kamperen op de Utrechtse Heuvelrug 

De Utrechtse Heuvelrug is een geweldig gebied tussen Utrecht en Amersfoort, hier is ontzettend veel te beleven. Allereerst de prachtige natuur, de Utrechtse Heuvelrug is een bijzonder natuurgebied met afwisselende landschappen. Zo vind je hier heuvels, bossen, heide, zandverstuivingen, meren en uiterwaarden. Een bezoek aan bijvoorbeeld het Leersumse veld is zeker de moeite waard, dit gebied heeft een bijzonder verleden. Vanuit hier kun je verschillende wandelroutes doen. In de Kaapse Bossen met veel vogels en zoogdieren kun je heerlijk wandelen en als je de uitkijktoren de Kaap beklimt, kijk je uit over de bossen. Ook vanaf de Amerongse berg kijk je uit op het Amerongse Bos, dat behoort tot de oudste bossen op de Utrechtse Heuvelrug. Plantage Willem III is een glooiend landschap en Kwintelooijen is een natuurgebied met veel kleine zandverstuivingen, heide en bossen. Beide een aanrader wanneer je verblijft op de Utrechtse Heuvelrug.

Ook cultuurliefhebbers kunnen op de Utrechtse Heuvelrug hun hart ophalen, dit gebied is rijk aan historie. Je vindt hier de Pyramide van Austerlitz, een uniek monument dat werd gemaakt door soldaten van Napoleon, veel kastelen waaronder Kasteel Amerongen wat behoort tot de oudste kastelen van Nederland. Daarnaast vind je in deze omgeving grafheuvels, luxe buitenplaatsen, imposante landhuizen, en brinkdorpen uit de tijd van de middeleeuwen.

Een bezoekje aan het historische Driebergen, Doorn en een dagje naar de bruisende stad Utrecht of het gezellige Amersfoort zijn ook zeker de moeite waard. Je ontdekt het allemaal op de Utrechtse Heuvelrug!