Accommodatie aanmelden

Glamping Limburg

Luxe kamperen in eigen land maar toch het gevoel dat je in het buitenland zit: dat is vakantie in Limburg. Bekend om haar pittoreske dorpjes, bourgondische gastronomie en glooiende landschappen is het goed vertoeven in het zuiden. Bekijk het grote aanbod van glampings in Limburg!

Landen / regio's
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Glampings Limburg

Wil je luxe kamperen in eigen land en tóch het idee hebben dat je in het buitenland bent? Wil je wel eens iets anders zien dan platte landschappen? Boek dan eens een overnachting op één van de glampings in Limburg! 

Luxe kamperen op een glamping in Limburg

Dé top locatie voor glamping. Limburg staat natuurlijk bekend om zijn heerlijke vlaaien, maar ook om zijn schitterende, glooiende landschappen. In het pittoreske Valkenburg waan je je werkelijk waar in Frankrijk, met middeleeuwse gebouwen, een prachtige kasteelruïne en gezellige terrassen. Het heuvelachtige landschap zorgt hier voor een prachtig decor voor de jaarlijkse Amstel Gold Race.

Verder vind je hier het pretpark Sprookjesbos en ook staat de stad bekend om zijn jaarlijkse kerstmarkt. Een bezoek aan de hoofdstad van de provincie, Maastricht, is ook zeker de moeite waard. Op de Vrijthof, het bekendste plein van deze stad, staan vele prachtige monumenten. Ook worden er regelmatig evenementen georganiseerd en vind je er vele terrassen. Ga je graag een dagje shoppen? Ook daarvoor kun je prima terecht in Maastricht. Stap terug in de tijd en bezoek Fort Sint Pieter of maak een mooie, historische stadswandeling. De Maaskade zorgt voor een schitterend, sfeervol decor; vooral in het donker!

Mocht je een wandeling willen maken door de natuurrijke omgeving van Maastricht, overweeg dan eens om te gaan wandelen met een ezel van Ezelstal Hans en Grietje. Zo kom je heerlijk tot rust! Als natuurliefhebber moet je ook absoluut een bezoek brengen aan de nationale parken ‘De Groote Peel’ en ‘De Maasduinen’. Naast bossen vind je hier diepe beekdalen, Maasoevers en stuifduinen. Met het heuvelachtige landschap beschikken deze gebieden over echte ‘kuitenbijters’ voor wandelaars en fietsers. Voor een leuk dagje uit breng je een bezoek aan de Hertog Jan brouwerij in Arcen of neem je de kinderen mee naar Toverland in Sevenum! Aan plezier dus geen gebrek in Limburg. Glamping in deze provincie zal je zeker goed bevallen!