Accommodatie aanmelden

Glamping Flevoland

Kom glamperen in de jongste provincie van Nederland! Struin door de Oostvaardersplassen en andere indrukwekkende natuurgebieden of maak een zeiltocht over het Ijsselmeer. Overnacht op één van de luxe glampings. Flevoland is een ideale bestemming voor je vakantie!

Landen / regio's
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Glampings Flevoland

Wil je even lekker weg in eigen land? Lijkt het je leuk om eens luxe te kamperen, maar heb je geen zin om naar de andere kant van het land af te reizen? Bekijk dan eens ons aanbod van glampings in Flevoland. Wat dacht je bijvoorbeeld van een luxe overnachting in een boomhut? Of lekker slapen in een lodge om vervolgens neer te ploffen op je eigen loungebank?  

Luxe kamperen op een glamping in Flevoland

Flevoland is een uitstekende bestemming voor glamping. Flevoland is de jongste provincie van ons land, ontstaan door het droogleggen van de Zuiderzee. Je vindt er nu een van de grootste natuurgebieden van ons land, de Oostvaardersplassen, waar de film ‘De Nieuwe Wildernis’ is opgenomen. Natuurliefhebbers vermaken zich hier uitstekend, want er komen vele bijzonder diersoorten als de bever en visarend voor. Ook vind je hier vele herten en paarden.

Wil je een dagje weg met het hele gezin? Ga dan naar Walibi Holland in Biddinghuizen, het Aviodrome in Lelystad of het outdoor terrein van SEC Survivals of Klimpark Fun Forst in Almere. Voor een goedkopere optie stap je op de fiets en rij je de zogeheten ‘Bollenroute’ in de Noordoostpolder. De Noordoostpolder is in de loop der jaren zelfs uitgegroeid tot één van de belangrijkste teeltgebieden voor bloembollen!

Vind je het leuker om eens lekker te gaan winkelen? En draag je graag kleding van de bekendere merken, maar vind je het vaak te duur? Ga dan eens shoppen in Batavia Stad Fashion Outlet. Voor leuke wateractiviteiten als wakeboarden, waterskiën of zelfs varen met een speedboot kun je terecht bij het Veluwemeer. Zo zie je maar; er is genoeg te doen in Flevoland. Glamping in deze plezierige provincie is zeker de moeite waard!