Accommodatie aanmelden

Boerderijvakantie Noord-Holland

Wil je een leuke én leerzame vakantie voor de kinderen boeken? Wat dacht je van een boerderijvakantie in Noord-Holland met een verblijf in een luxe safaritent? Vrij spelen op het erf, eitjes rapen bij de kippen en de boer een handje helpen met de koetjes en kalfjes – maak kennis met het boerenleven.

Thema's
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Boerderijvakantie Noord-Holland

Op zoek naar een locatie waar je een unieke en bijzondere vakantie zult beleven met de kinderen? Dan is een boerderijvakantie in Noord-Holland absoluut aan te raden. Rust, ruimte, natuur en ook zeker heel leerzaam; als je vakantie viert bij de boer op het platteland mogen de kids de boer een handje helpen. Koeien melken, kippen eten geven, eitjes rapen en meerijden op de grote tractor. Zo leren ze spelenderwijs meer over de natuur en het reilen en zeilen op de boerderij. Natuurlijk is er genoeg plek en zijn er genoeg voorzieningen om te spelen met leeftijdsgenootjes.

Op de boerderij in Noord-Holland kun je een rustieke safaritent huren die het kampeeravontuur op het platteland mooi complementeert. De tent is daarbij ook bijzonder luxe, dus je hoeft niet in te leveren op comfort. Er zijn aparte slaapruimtes met comfortabele bedden en er is vaak zelfs een gezellige bedstee voor de kinderen. De compleet ingerichte keuken beschikt over alles om zelf te koken en het hele gezin kan plaatsnemen aan de eettafel om samen lekker te eten. De tent is geheel in stijl ingericht en afgewerkt met veel hout, canvasdoeken en rustieke details die voor een gezellige sfeer zorgen. Kies je voor een extra luxe tent, dan is er een badkamer in de tent aanwezig, en soms zelfs een hottub buiten.

Logeren bij de boer in Noord-Holland

Logeren bij de boer in Noord-Holland is een bijzondere beleving voor jong en oud. Je krijgt een uniek inkijkje in het leven van de boer en zijn familie, en natuurlijk het leven van alle boerderijdieren. De boer en boerin kunnen je van alles vertellen over de boerderij; hoe koeien worden gemolken, wat er op het land staat en wat er in elk seizoen voor werk moet gebeuren. Maar er is ook tijd en ruimte om de omgeving te ontdekken, vrij te spelen, hutten te bouwen en trampoline te springen. Eén ding is zeker; op de boerderij waar zoveel te doen is, kun je je niet vervelen.

Ook in de omgeving van de boerderij in Noord-Holland is veel te zien. Je kunt prachtige wandelingen en fietstochten maken vanaf de glamping door landerijen en leuke dorpen. Noord-Holland heeft natuurlijk ook lange stranden aan de kust en aan het IJsselmeer, prachtige natuurgebieden en leuke steden zoals Amsterdam, Haarlem, Edam en Volendam. Perfecte bestemmingen voor een dagtripje. Je kunt ook logeren bij de boer op Texel waar evenveel schapen als mensen leven. In het voorjaar zie je hier wel duizenden lammetjes in de weides rondhuppelen.

Een boerderijvakantie in Noord-Holland wordt er een om nooit meer te vergeten!