Accommodatie aanmelden

Boerderijvakantie Noord-Brabant

Boek een boerderijvakantie in Noord-Brabant en dompel je voor even onder in het boerenleven. Slapen bij de boer doe je in een luxe ingerichte safaritent, een echte ervaring voor jong en oud. En natuurlijk mogen de kinderen dan helpen bij het verzorgen van alle dieren!

Thema's
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Boerderijvakantie Noord-Brabant

Een boerderijvakantie in Noord-Brabant is bijna zo idyllisch als dat je je voorstelt. Slapen in een robuuste en rustieke tent, ontbijten met een vers geraapt eitje, ontspannen op het ruime terras terwijl de kinderen vrij spelen op het grote erf. De boerderij in Noord-Brrabant is de perfecte bestemming voor een heerlijk rustige en luxe kampeervakantie. Het is ook heel leerzaam, zeker voor de kids. Ze worden uitgenodigd een handje te helpen met het verzorgen van de dieren en maken kennis met het reilen en zeilen op het boerenbedrijf.

Je luxe safaritent gemaakt van canvaszeilen en houten palen geeft je het echte kampeergevoel. Het comfortgehalte is echter groot door wat je binnenin vindt; aparte slaapruimtes met comfortabele bedden, en soms zelfs een gezellige bedstee. De keuken is van alle gemakken voorzien, de houtkachel dient als kookpunt en sfeervol warmtebron. Een extra luxe tent is voorzien van een badkamer en soms zelfs een hottub buiten. Natuurlijk is ook echt aan de inrichting gedacht, dus die is veelal in stijl met veel hout en leuke details. Een safaritent huren bij de boer is echt een beleving voor ouders én kinderen.

Logeren bij de boer in Noord-Brabant

Als je gaat logeren bij de boer in Noord-Brabant op de glamping, ontsnap je even aan de hectiek van alledag. Gaat de tijd op de boerderij langzamer voorbij? Geniet van de rust, de ruimte en de natuur, en je zult helemaal ontspannen. De kinderen ontdekken het terrein op skelters met leeftijdgenootjes, bouwen hutten op het erf en spelen verstoppertje tussen de bomen. ’s Avonds kun je barbecueën of een kampvuurtje maken, spelletjes spelen en verhalen vertellen. Eenmaal in bed zullen de ogen al snel dichtvallen.

Een safaritent in Noord-Brabant huren bij de boer is leuk voor kinderen, maar ook ouders en grootouders genieten van zo’n unieke vakantie. Op de boerderij is veel te doen en te beleven, maar ook in de omgeving vermaak je je goed. Wandel of fiets door de landelijke omgeving of bezoek een gezellig dorp of een leuke stad zoals Den Bosch en Breda. De kinderen vinden het gegarandeerd leuk om een dagje door te brengen in de Efteling in Kaatsheuvel, in een klimbos of speelparadijs. Wie geen genoeg krijgt van de natuur brengt een bezoek aan Brabants trots, Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen.

Een boerderijvakantie in Noord-Brabant wordt er een om nooit meer te vergeten!