Accommodatie aanmelden

Boerderijvakantie aan de kust

Een boerderijvakantie aan de kust, dat is twee vliegen in één klap! Het rustgevende boerenleven op het platteland combineren met een zon- of uitwaaivakantie aan de kust, daar geniet jong en oud van. Beleef glamping bij de boer aan de kust en dicht bij het strand.

Thema's
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Boerderijvakantie aan de kust

Een boerderijvakantie aan de kust is gegarandeerd een geslaagde vakantie voor gezinnen met kinderen. Voor de kleintjes is zo’n vakantie op de boerderij echt een paradijs met zo veel dieren, activiteiten en ruimte om te spelen. Wat is er leuker dan samen met leeftijdsgenootjes een hele dag buiten te zijn en de boer te helpen? Ouders genieten van de rust, de natuur en het feit dat de kinderen zich zo goed vermaken. De kust, het strand en de duinen? Die liggen op steenworpafstand.

Op de boerderij aan de kust kun je ‘glamperen’, dat is luxe kamperen in een compleet ingerichte tent of andere accommodatie. Dat maakt je bijzondere vakantie nóg bijzonderder. Zo’n mooie tent, vaak een safaritent of lodgetent, biedt veel privacy en comfort. Het rustieke exterieur, gemaakt van canvaszeilen en houten palen, herbergt een sfeervol interieur met aparte slaapkamers, een volledige keuken en woonkamer, en vaak zelfs ook een privé badkamer. Maar je vindt ook andere campings en accommodaties bij de boer, zoals lodges, yurts, en zigeunerwagens waar je in kunt slapen, uniek!

Logeren bij de boer aan de kust

Logeren bij de boer aan de kust is in elk seizoen een bijzondere beleving. Geniet in de zomer van lange dagen en fijne temperaturen, in de herfst kun je lekker uitwaaien, en in het voorjaar zie je natuurlijk kalfjes, lammetjes en dansende koeien in de wei. Een vakantie bij de boer is niet alleen leuk, het is ook ontzettend leerzaam. De boer vindt het prima als je kinderen een handje meehelpen, al spelenderwijs leert hij ze van alles over het leven op een boerderij. Natuurlijk mogen ze zelf een eitje rapen, de koeien aaien en schaapjes helpen verzorgen. Je vervelen kan niet want er is altijd wel iets te doen op de boerderij.

Je verblijft op het platteland en in de natuur op een authentieke boerderij met veel verschillende dieren, dus er is elke dag weer een avontuur te beleven. Kinderen brengen zo’n beetje de hele dag buiten door, met vriendjes in de hooiberg, op skelters, in de speeltuin of ze zijn bij de boerin koekjes bakken. Zin om de omgeving te ontdekken? Het staat je vrij om er lekker op uit te gaan. Bij de boer aan de kust logeren betekent dat het strand op slechts korte afstand ligt. Als het weer het toelaat, kun je lekker zonnen en spelen in het water, of in ieder geval lekker uitwaaien en nagenieten in een strandpaviljoen. ’s Nachts slaapt iedereen als een roos, dat is het onvermijdbare effect van het plattelandsleven en een vakantie aan de kust.

Een boerderijvakantie aan de kust, in Nederland of het buitenland, wordt er een om nooit meer te vergeten!