Accommodatie aanmelden

Boerderijvakantie Groningen

Word wakker in een luxe safaritent op het platteland met een uitgebreid ontbijt en geniet van een dag vol avonturen. Een boerderijvakantie in Groningen is een beleving voor het hele gezin.

Thema's
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Boerderijvakantie Groningen

Een boerderijvakantie in Groningen is een leuke én leerzame vakantie voor kinderen, en een vakantie vol rust en ontspanning voor ouders of grootouders. Vakantie vieren bij de boer is voor kids een groot avontuur, er is namelijk van alles te beleven op het platteland. De boer en boerin nemen je graag mee op een rondleiding over het erf. Bezoek de koeien en schapen in de wei, ga eitjes rapen in het kippenhok en help mee de kalfjes en lammetjes te verzorgen. Er is ook meer dan genoeg tijd en ruimte om te stoeien met leeftijdsgenootjes, te voetballen en verstoppertje te spelen.

Op de boerderij in Groningen slaap je in een passende accommodatie; een luxe safaritent of lodgetent in rustieke stijl. Dat maakt de boerderijvakantie nóg bijzonderder. De grote tent, gemaakt van canvaszeilen en houten palen, heeft een stoer exterieur en een compleet interieur. Er zijn aparte slaapruimtes, een keukenblok, een woongedeelte en vaak ook een badkamer. De inrichting is veelal rustiek met leuke details die je echt thuis laten voelen. Het ontbreekt je dus aan niets.

Logeren bij de boer in Groningen

Zie je het voor je? Logeren bij de boer in Groningen tijdens de volgende vakantie of weekendje weg? Niet alleen leuk voor de kids die zo kennismaken met het boerenleven, ook de ouders genieten van hun tijd weg uit de hectiek van alledag. Op de boerderij kun je heerlijk ontspannen en ontkoppelen. Terwijl de kinderen zich vermaken op het erf en de landerijen met hun nieuwe vriendjes, geniet je als ouder van de rust en de zon op het grote terras van je safaritent.

Wil je er ook nog eens op uit in de omgeving? Dankzij de landelijke ligging van de boerderij kun je in de buurt vaak mooie wandelingen en fietstochten maken. Wissel het luxe kamperen af met een bezoek aan de stad Groningen en de bekende Martinitoren of het Stripmuseum. Of trek de polders en bossen in, of breng een bezoek aan de Wadden en eilanden. Op de meren en wateren kun je bootje varen, zeilen of watersporten. In het Openluchtmuseum Het Hoogeland in Warffum of Adventurepark Waddenfun in Wehe-den Hoorn met vele outdooractiviteiten zullen families zich ook lang vermaken.

Een boerderijvakantie in Groningen wordt er een om nooit meer te vergeten!