Accommodatie aanmelden

Boerderijvakantie Overijssel

Geniet van boerenglamping tijdens een boerderijvakantie in Overijssel. Ontdek het leven op het platteland samen met de kinderen. Slapen op een boerderij is niet alleen leuk en bijzonder maar ook heel erg leerzaam.

Thema's
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Boerderijvakantie Overijssel

Een boerderijvakantie in Overijssel wordt er eentje om nooit meer te vergeten. Zo’n vakantie is ideaal voor gezinnen met jonge kinderen die het liefste de hele dag in de weer zijn. Op een boerderij is namelijk ontzettend veel te beleven en te ontdekken. En terwijl de kinderen de boer en boerin helpen, genieten de ouders van hun welverdiende rust. Er ís ook veel te doen; koeien eten geven, kalfjes aaien, schapen in de wei laten, lammetjes verzorgen, op de tractor rijden, eitjes rapen bij de kippen, ponyrijden, spelen met leeftijdsgenootjes. Teveel om op te noemen. De kleintjes hoeven zich hier echt niet te vervelen.

Slapen in een luxe accommodatie op de boerderij, vaak een grote safaritent of lodgetent, is ook niet bepaald een straf. Zo’n tent is geschikt voor 4-6 personen en is van alle gemakken voorzien. Er zijn aparte slaapruimtes, vaak zelfs een bedstee, een badkamer met een douche en een keukenblok zodat je zelf kunt koken. De inrichting is veelal rustiek en in stijl maar met moderne voorzieningen. Zowel ouders als kinderen genieten van zoveel ruimte en luxe voorzieningen.

Logeren bij de boer in Overijssel

Logeren bij de boer in Overijssel is leuk voor alle leeftijden. Een boerderijvakantie is erg geschikt voor gezinnen met kinderen maar ook grootouders met kleinkinderen boeken vaak een vakantie bij de boer. Terwijl de kinderen vrij spelen op het erf en in de omgeving genieten de volwassenen van de rust en de natuur. Het platteland is de perfecte plek om bij te komen van de hectiek van alledag.

Wie de omgeving van de boerderijglamping wil ontdekken, kan eropuit met de fiets, de benenwagen of de auto. Overijssel is een prachtige provincie die bekend staat om de natuur. Bezoek met de kinderen het natuurgebied De Weerribben, Nationaal park Dwingelderveld of het Drentsch-Friese Wold. Maak een rondvaart in Giethoorn, ontdek Salland en Twente, kijk rond in Hanzestad Deventer en trakteer de kids op een dagje in de Apenheul. Een boerderijvakantie in Overijssel gaat zo veel te snel voorbij.

Een boerderijvakantie in Overijssel wordt er een om nooit meer te vergeten!