Accommodatie aanmelden

Boerderijvakantie Flevoland

Kamperen bij de boer is voor kinderen een echte belevenis die niet alleen ontzettend leuk maar ook heel leerzaam is. Boek een boerderijvakantie in Flevoland en ontdek met de familie het boerenleven op het platteland.

Thema's
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Boerderijvakantie Flevoland

Een boerderijvakantie in Flevoland is een bijzondere ervaring. Wakker worden bij het kraaien van de haan, je eigen eitje rapen bij de kippen, een ontbijtje met uitzicht op de landerijen en spelen in de hooiberg – het hoort er allemaal bij. Kinderen zijn ook van harte uitgenodigd om de boer en boerin een handje te helpen. De koeien moeten eten, de kalfjes moeten worden geaaid, de schapen gaan naar de wei en de lammetjes krijgen de fles. De boerin verzorgt een middag bakken of knutselen, en de boer haalt de kids op voor een ritje met de tractor. En er zijn genoeg leeftijdsgenootjes die willen spelen.

Een boerderijvakantie vier je geheel in stijl in een safaritent of lodgetent op het erf of in het groene gras. Zo’n grote tent biedt plek aan 4-6 personen en is van alle gemakken voorzien. Het landelijk-rustieke interieur zorgt voor een unieke sfeer. De tent beschikt over verschillende slaapruimtes, soms zelfs een authentieke bedstee, een keuken zodat je zelf kunt koken, en een leefgedeelte. Vaak is er ook een badkamer met een douche en een toilet aanwezig. Dit is niet kamperen, maar ‘glamperen’ – glamorous kamperen ten top.

Logeren bij de boer in Flevoland

Tijdens het logeren bij de boer in Flevoland krijgt jong en oud een uniek inkijkje in het reilen en zeilen van een boerenbedrijf en het boerenleven. De kleinste gasten mogen zelfs echt meehelpen en dat maakt de vakantie helemaal bijzonder. Spelenderwijs leren ze heel veel over dieren, de natuur en het leven. Dat maakt een boerderijvakantie in Flevoland een onvergetelijke ervaring voor jong en oud.

Wanneer je er eens op uit wilt in de omgeving, heb je keuze te over uit activiteiten en bezienswaardigheden. Flevoland is de jongste provincie van ons land maar heeft veel te bieden. Denk aan de prachtige Oostvaardersplassen, het IJsselmeer en Veluwemeer, Walibi Holland en het Aviodrome in Lelystad. Je vindt in Flevoland ook vele klimparken, speelparadijzen en leuke musea. Er is echt genoeg te doen en te ontdekken tijdens een boerderijvakantie in Flevoland.

Een boerderijvakantie in Flevoland wordt er een om nooit meer te vergeten!