Accommodatie aanmelden

Boerderijvakantie Zeeland

Maak kennis met het boerenleven tijdens een boerderijvakantie in Zeeland. Slaap met de kinderen in een luxe ingerichte safaritent op het erf en geniet van de rust die heerst op het platteland. Natuurlijk mogen de kinderen helpen bij het verzorgen van alle dieren!

Thema's
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Boerderijvakantie Zeeland

Een boerderijvakantie in Zeeland is leuk voor alle leeftijden. Ouders genieten van de rust, de ruimte en de vrije natuur en de kinderen kunnen vrij spelen, ontdekken en de boer helpen met allerlei klusjes. Want de eitjes moeten worden geraapt, de koeien moeten eten en de konijntjes willen ook wel wat aandacht. En er zijn ook andere families met leeftijdsgenootje waar de kinderen mee
kunnen optrekken. Een vakantie op de boerderij is dus zowel leuk als heel erg leerzaam.

De rustieke safaritenten op de boerderij-glamping zijn van alle gemakken voorzien. Zo bestaat de tent uit meerdere ruimtes; er is een ouderslaapruimte, een ruimte met een stapelbed of twee, en misschien zelfs wel een authentieke bedstee voor de kids. Er is ook een volledige keuken en een houtkachel aanwezig zodat je zelf kunt koken, evenals een eettafel. Kies je voor een extra luxe tent, dan heb je beschikking over een badkamer en soms zelfs een hottub. De tent is geheel in stijl ingericht en afgewerkt voor een luxe kampeervakantie in de natuur.

Logeren bij de boer in Zeeland

Wie gaat logeren bij de boer in Zeeland en ’s ochtends wakker wordt, moet even extra in z’n ogen wrijven. De houten palen en canvaszeilen, en het rustiek houten interieur zorgen voor een knus kampeergevoel. Stap je naar buiten met je kopje koffie, dan geniet je ineens van een wijds uitzicht over de landerijen. Samen met de kinderen raap je een supervers eitje in het kippenhok, en na het ontbijt snellen ze alweer met hun vriendjes naar de skelters, het springkussen of de speeltuin. Tenzij de boer wat helpende handjes kan gebruiken, dan haalt hij ze op met de tractor om de koetjes en kalfjes te gaan verzorgen.

Op een boerderij in Zeeland is het heerlijk rustig maar er is ook van alles te doen en te beleven; spelen op het erf, hutten bouwen met vriendjes, crossen met skelters en verstoppertje spelen. De kinderen vermaken zich prima en dan genieten ouders ook van hun vrije tijd. Maar wie gaat logeren bij de boer in Zeeland kan er natuurlijk ook op uit in de omgeving; loop, fiets of rij naar het strand van Domburg of Zoutelande, wandel door de duinen, ontdek leuke en historische steden zoals Middelburg en Vlissingen, en trakteer de kids op een dagje uit in het waterpark van Deltapark Neeltje Jans of neem ze mee naar piratenmuseum Het Arsenaal. Probeer tijdens een boottocht door Nationaal Park Oosterschelde bruinvissen een zeehonden te spotten.

Een boerderijvakantie in Zeeland wordt er een om nooit meer te vergeten!