Accommodatie aanmelden

FarmCamps Five Star

Kamperland, Nederland

  • Barbecue
  • Barbecueën toegestaan
  • Fietsverhuur
  • Golfbaan (binnen 5km)
  • Nederlandstalige eigenaar
  • Ontbijtservice
Vanaf prijs per nacht 78,-
Bekijk website

Deel op social media

Uitgebreide omschrijving

Wil je je kinderen kennis laten maken met het boerenleven? Op educatieboerderij FarmCamps Five Star kun je met het hele gezin het échte leven op de boerderij proeven.

De accommodatie
FarmCamps Five Star is een educatieboerderij in het Kamperland (Zeeland). De boerderij bestaat al sinds 1773 en wordt nu ruim 20 jaar gerund door Jan en Ella Pijnenburg samen met hun vier kinderen. FarmCamps Five Star is geen traditionele boerderij, maar een kleinschalige leer- en speelboerderij dat helemaal in het teken staat van educatie. Zo kan iedereen kennismaken met het boerenleven. 

De faciliteiten
Op het erf van boer Jan en boerin Ella bij FarmCamps Five Star vind je 7 stoere safaritenten en 8 luxe glamping lodgetenten op een mooi en ruim kampeerveld. Op het veld staan verschillende speeltoestellen voor de kinderen en er is een plek om een kampvuur te maken. Ook is er lekker wat begroeiing rondom het veld zodat er op een warme zomerdag genoeg schaduw is. 

De omgeving
Voor iedereen is er genoeg te doen op de boerderij: help boer Jan en boerin Ella met het verzorgen van de pony's Bliksem en Speedy en het kalfje Bella. Vertroetel de konijntjes en boerderij katten of voer de kippen. Ook is er op de boerderij veel aandacht voor natuur. Zo heeft de boerderij een speciale natuurmuur en een eigen klein akkerbouw museum. Ook kun je meedoen aan diverse leuke speurtochten over het boerenerf. FarmCamps Five Star heeft een grote binnenspeeltuin waar kinderen uren kunnen spelen. Van rollen in de ballenbak tot eindeloos van de glijbaan glijden. Wil je lekker een duik nemen in de zee of gaan zonnebaden? Dan heb je op 5 km afstand van de boerderij één van de schoonste en lekkerste stranden van Nederland.

Extra voorzieningen 
Geen zin om zelf te koken? Geniet dan aan de tent van een kakelvers boeren ontbijtje of een Boeren BBQ pakket. Op deze glamping in Zeeland kun je ook fietsen huren en pony rijden.

Bekijk de actuele prijzen en aanbiedingen

Meer unieke accommodaties in deze regio