Accommodatie aanmelden

Logeren bij de boer Zeeland

Wil jij kennismaken met het idyllische plattelandsleven? Dan is logeren bij de boer in Noord-Brabant de perfecte plek! Hier help je de boer met het verzorgen van de dieren, ontbijt je met vers gelegde eieren en verblijf je in een luxe tenthuisje. Je waant je de prachtige natuur van Brabant en komt even volledig tot rust. Ontdek het snel bij Glamping op een boerderij in Noord-Brabant!

Types
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Glamping op een boerderij in Zeeland

Simpeler leven en bovenal genieten van de geweldige natuur, rust, pittoreske stadjes en natuurlijk de zee en het strand. Dat doe je bij een BoerenBed vakantie in Zeeland! Bij boer Jan en boerin Lieneke duik je de wondere wereld in van bloemkolen en koeien. Hun boerderij, Hoeve Zeeland staat in het Zeeuwse Veere en de luxe tenthuisjes staan hier midden in de Zeeuwse klei. Dit tenthuisje is van alle gemakken voorzien en er is genoeg te beleven op de boerderij. Zo kun je misschien wel de geboorte van een kalfje meemaken of ga je mee bloemkool oogsten! Ook is er een hooizolder waar de kinderen zich goed vermaken of ze kunnen alles vragen aan de boer of boerin en ontdekken alles over het boerenleven. Op de Hoeve in Zeeland zijn er de gezelligste pizza-avonden, zomeravonden bij het kampvuur en als je zelf een dagje wilt koken kun je heerlijke verse groenten en streekproducten uit het boerderijwinkeltje halen en deze op je houtkachel koken.

Goed nieuws, ook je harige vriend, de hond mag mee naar deze BoerenBed Boerderijen!

Logeren bij de boer in Zeeland

Midden tussen de Zeeuwse klei geniet je van het echte boerenleven, het ontdekken van het koeien melken en de akkers vol met groentes en natuurlijk de prachtige natuur. In de omgeving is er gelukkig ook genoeg te doen, spring op de fiets of wandel naar het gezellig Veere. Hier dwaal je door de smalle straatjes en vind je het mooie stadshuis, een gezellige jachthaven, de grote kerk en de oude stadswallen. Of verken Veere per boot over het Veerse meer of geniet van een dag aan het kleine stadsstrand. Een bezoek aan de hoofdstad van Zeeland, Middelburg kan natuurlijk ook niet ontbreken aan je glamping vakantie in dit mooie stukje van Nederland. Middelburg wordt ook wel het kleine Amsterdam genoemd, hier vind je namelijk grachten, charmante steegjes en hippe winkels en horeca. Een echte Zeeuwse Bolus proeven kun je dan ook zeker niet overslaan deze vakantie. Ook een dagje aan de Zeeuwse kust kan niet ontbreken aan je vakantie, net als wat avontuur. Naast de boerderij vind je een manege, hier kun je je favoriete paard of pony kiezen en een ritje maken door de prachtige omgeving van het Zeeuwse platteland. Er is nog veel meer te beleven in het mooie Zeeland, ontdek het snel bij een glamping BoerenBed vakantie in Zeeland en geniet!