Accommodatie aanmelden

FarmCamps Mariekerke

Meliskerke, Nederland

  • Barbecue
  • Barbecueën toegestaan
  • Privé sanitair
  • Fietsverhuur
  • Nederlandstalige eigenaar
  • Ontbijtservice
  • Speeltuin
Vanaf prijs per nacht 78,-
Bekijk website

Deel op social media

Uitgebreide omschrijving

Wil je met het hele gezin kamperen op een authentieke boerderij in Zeeland? Dat kan bij de gezellige familieboerderij FarmCamps MarieKerke.

De accommodatie
FarmCamps Mariekerke is oorspronkelijk een veeteeltbedrijf en akkerbouwbedrijf. Maar sinds 2003 zijn er op het boerenbedrijf van boer Jan, boerin Lydia en hun gezin ook melkschapen te vinden. Van de schapenmelk maken zij lekkere schapenkaasjes die je uiteraard in de boerderijwinkel kunt proeven en kunt kopen.

De faciliteiten
Op FarmCamps Mariekerke staan 17 stoere safaritenten en 3 heerlijk luxe glamping lodgetenten verdeeld over twee kampeervelden. Mariekerke ligt aan een lekker rustige plattelandsweg tussen de akkers en weilanden. De tenten kijken uit op de konijnenheuvel en de speeltoestellen die midden op het veld staan. De lodgetenten hebben een weids uitzicht over de omliggende weilanden.

De omgeving
Bij FarmCamps Mariekerke kom je de meest bijzondere boerderijdieren tegen. Zo zijn er naast koeien en schapen ook geiten, kippen, eenden, ganzen en zelfs nandoe’s en reuze konijnen te vinden! Als gast mag je tijdens je verblijf de dieren zelf verzorgen. Kinderen kunnen op FarmCamps Mariekerke heerlijk spelen in het maisdoolhof, het bloemenplukveld en natuurlijk bij de dieren. Ook is er een grote trampoline waar je er lekker op los kunt springen. Op zondag hanteert FarmCamps Mariekerke zondagsrust. Op deze dag zijn de boerderijwinkel en de Hooi Speelschuur gesloten en zullen er geen activiteiten plaatsvinden.

Extra voorzieningen
Geen zin om zelf te koken? Geniet dan aan de tent van een kakelvers boeren ontbijtje of een Boeren BBQ pakket. Op deze glamping locatie kun je ook fietsen huren.

Bekijk de actuele prijzen en aanbiedingen

Meer unieke accommodaties in deze regio