Accommodatie aanmelden

Lodgetenten Zeeland

Een zon-, zee- en strandvakantie in Nederland beleef je in Zeeland. Geniet van een luxe kampeervakantie aan de kust in een lodgetent in Zeeland, een compleet ingerichte tent die al voor je klaarstaat bij aankomst!

Types
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Lodgetenten Zeeland

Glamperen, ‘glamoureus kamperen’, moet je een keer hebben meegemaakt. En er is geen betere plek of accommodatie om van glamping te proeven dan in een van de lodgetenten in Zeeland. Zo combineer je het beste van twee werelden; het echte kampeergevoel op de camping met de luxe en het comfort van thuis. Luxe kamperen aan zee kan in een lodgetent met een basic uitrusting of ga voor super-de-luxe en kies voor een lodgetent met een badkamer, een complete keuken en heerlijke boxspringbedden.

Een lodgetent biedt veel ruimte, meer dan een standaard kampeertent, maar het buitenleven staat nog wel centraal. Daarom is er vaak ook een groot terras aanwezig en kun je de tentdoeken aan de voorzijde helemaal opknopen. Zo wordt buiten binnen, en omgekeerd. De tent zelf is opgedeeld in aparte slaapruimtes, een leefgedeelte met een keuken en dus soms een badkamer. Kan het niet luxe genoeg? Kies dan voor de safaricottage of de tentvilla waar het je aan werkelijk niks ontbreekt.

Huur een luxe lodgetent in het prachtige Zeeland

Huur een luxe lodgetent in het prachtige Zeeland en geniet samen of met het gezin van een onvergetelijke vakantie. Kinderen vinden het geweldig om in zo’n grote en stoere tent te slapen, en ouders vinden die extra ruimte en voorzieningen ook erg prettig. En zoveel hoef
je niet mee te nemen; gewoon even je koffer inpakken met kleren, de rest is al aanwezig. Zonder stress op vakantie, dat is genieten.

Slapen in een lodgetent in Zeeland kan op verschillende plekken, zoals op een kleine charmecamping, een leuke glamping of groot vakantiepark met tal van faciliteiten. Er is voor elk wat wils. En het is niet alleen leuk op de locatie zelf, ook in de omgeving is genoeg te
zien en te beleven. Ga een dagje naar het strand, bij Domburg of Zoutelande bijvoorbeeld, maak een stevige wandeling door de duinen, zwem in zee of waai juist lekker uit. Die zilte zeelucht werkt opwekkend en ontspannend tegelijk. Historische steden zoals Middelburg en Vlissingen zijn een bezoekje waard, evenals het schitterende Nationaal Park Oosterschelde, het waterrijkste natuurpark van Nederland. Deltapark Neeltje Jans en piratenmuseum Het Arsenaal zijn spannende én leerzame dagjes uit voor families met kinderen.

Huur een lodgetent in Zeeland voor een onvergetelijke vakantie!