Accommodatie aanmelden

Lodgetenten Portugal

  • 1000+ Locaties
  • 20+ Landen
  • Direct boeken bij de aanbieder
  • 1000+ locaties in 20+ landen
  • Direct boeken bij de aanbieder
Landen / regio's

Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Lodgetenten Portugal

Het zonnige zuidwesten van Europa ligt op je te wachten; Portugal is een geliefde bestemming voor zonaanbidders en strandliefhebbers. En het is ook een uiterst fijn land om te kamperen. Maar waarom dit jaar niet ‘glamperen’, luxe kamperen in een volledig ingerichte tent? Een safaritent of lodgetent huren op een prachtige glamping garandeert een onbezorgde en ontspannen vakantie voor het hele gezin, of juist romantisch met z’n tweeën.

De voorbereiding voor een vakantie op een glamping in Portugal is miniem, je hoeft namelijk enkel je koffer te pakken! De luxe tent staat op je te wachten, met alle luxe en comfort die je je kunt wensen. Aparte slaapkamers, een compacte keuken, een woongedeelte en een heerlijk terras met meubilair. Kies je voor een lodgetent met privé of eigen sanitair dan heb je ook beschikking over een douche en toilet in de tent. Ideaal als er bijvoorbeeld kleine kinderen zijn. 

Luxe kamperen in een lodgetent in Portugal

Er zijn veel luxe campings te vinden waar je kunt overnachten in een lodgetent. Portugal heeft zowel aan de kust als landinwaarts deze zogenaamde ‘glampings’. De Algarve bijvoorbeeld, met haar prachtige rotskust, lange stranden en heerlijk water is een fantastische plek dat ontzettend populair is. In het noorden vind je mooie berg- en natuurgebieden die ook het ontdekken waard zijn.

Je kunt dus veel kanten op als je wilt overnachten in lodgetenten. Portugal is een divers land waar je zowel cultuur als natuur, en natuurlijk zon, zee en strand vindt. Afhankelijk van het soort camping dat je bezoekt zijn er vaak ook tal van voorzieningen voor jong en oud. Een animatieteam, zwembad, sport en spelgelegenheden, en in de directe omgeving kan je natuurlijk veel wandelen en fietsen. En tijdens de siësta is het natuurlijk heerlijk ontspannen in je eigen lodge tent.