Accommodatie aanmelden

Lodgetenten Zuid-Holland

Het maakt niet uit welk seizoen het is, in Zuid-Holland bruist het altijd van de activiteiten. Huur een van de luxe lodgetenten in Zuid-Holland voor een onvergetelijke kampeervakantie vol nieuwe ervaringen.

Types
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Lodgetenten Zuid-Holland

Kamperen in het groen is voor de een puur genot terwijl de ander gruwelt bij de gedachte alleen al. Glamping is de oplossing; glamoureus kamperen in een luxe tent, maar wel slapen onder het canvas in het gras. Huur een van de mooie lodgetenten in Zuid-Holland en geniet samen of met het gezin van een heel bijzondere kampeervakantie. Dicht bij de kust of aan het strand, in de natuur of bij een leuke stad, totale ontspanning of eropuit naar leuke attracties en bezienswaardigheden. Met een camping in Zuid-Holland kan het allemaal.

Er zijn lodgetenten in alle soorten en maten in Zuid-Holland, en ze liggen op de mooiste plekken in de regio. Wil je overnachten op een kleine charmecamping, een gezellige familie-glamping of een groot vakantiepark? Aan jou de keuze. Lodgetenten, ook wel bekend als safaritenten, bieden veelal plek aan 4 tot 6 personen. Dankzij aparte slaapruimtes met echte bedden, een goed uitgeruste keuken en vaak een badkamer ontbreekt het je aan niets. Het stoere en robuuste exterieur en interieur, gemaakt van canvaszeilen, houten palen en steigerhout, zorgt voor extra veel sfeer en een unieke kampeerervaring.

Huur een luxe lodgetent in het prachtige Zuid-Holland

Heb je geen eigen kampeermiddel, of wil je jezelf dit keer eens verwennen? Huur een luxe lodgetent in het prachtige Zuid-Holland en beleef een heerlijk ontspannen vakantie. Pak je koffer in met wat kleren, stap in de auto en rijd richting de Hollandse kust. Eenmaal aangekomen bij je compleet ingerichte tent pak je je spulletjes snel uit en kan de vakantie al beginnen. Zonder de stress van het opzetten van een te krappe tent of het levellen van de
camper. Genieten.

Wie vakantie viert in Zuid-Holland gaat natuurlijk een dagje (of meer) naar het strand. In de zomer om lekker te zwemmen en te zonnen, in de herfst en winter om even uit te waaien. Bezoek hoofdstad Den Haag waar je evengoed kunt shoppen als cultuursnuiven. Hier vind je het Binnenhof, Paleis Noordeinde en het Vredespaleis, maar ook Madurodam en tal van musea. De historische binnensteden van Delft en Leiden zijn een bezoek waard, evenals Scheveningen en haar bekende strand. In Rotterdam ontdek je een bruisende mix van kunst, cultuur, muziek en activiteiten. Families beleven een dag vol avonturen in Attractiepark Duinrell in Wassenaar, Diergaarde Blijdorp in Rotterdam en het Archeon in Alphen aan den Rijn.

Huur een lodgetent in Zuid-Holland voor een onvergetelijke vakantie!