Accommodatie aanmelden

Lodgetenten Drenthe

Geen kampeermiddel? Geen probleem! Luxe kamperen in de natuur kan namelijk ook in een compleet ingerichte lodgetent in Drenthe, op een mooie natuurcamping, familie-glamping of vakantiepark.

Types
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Lodgetenten Drenthe

Geniet samen met je partner en de kinderen van een bijzondere overnachting in een luxe lodgetent in Drenthe. Deze provincie is namelijk de ideale plek voor een kampeervakantie in de natuur. Met drie nationale parken, leuke steden en tal van activiteiten is Drenthe een leuke bestemming voor een vakantie vol avonturen. Wat de vakantie écht onvergetelijk zal maken, is een verblijf in een grote, luxe en compleet ingerichte lodgetent. Die staat al bij aankomst voor je klaar. Dus snel even je spullen uitpakken en de vakantie kan beginnen.

In Drenthe staan veel verschillende lodgetenten, ook wel safaritenten genoemd, op campings, glampings en vakantieparken. Ze bieden plek aan 2, 4 of 6 personen, ideaal voor een vakantie met het gezin. Binnenin vind je aparte slaapruimtes, een compacte keuken en een leefgedeelte. Sommige tenten hebben zelfs een eigen badkamer, dat is pas luxe. Het grote en overdekte terras aan de voorzijde is een fijne plek om van het buitenleven te genieten en de campingsfeer in je op te nemen.

Huur een luxe lodgetent in het prachtige Drenthe

Wie ontspannen wil kamperen in het groen, huurt een luxe lodgetent in het prachtige Drenthe. Deze provincie is de ideale bestemming voor een vakantie in de natuur. De stoere lodgetent past helemaal in dat plaatje dankzij de robuuste canvaszeilen en houten palen. Open de canvasdoeken aan de voorzijde van de tent en betrek het grote terras bij de leefruimte. Drink buiten in de luie stoel je kopje koffie, geniet samen van het ontbijt aan de picknicktafel en ga daarna op ontdekking op de glamping of in de omgeving.

De lodgetenten in Drenthe liggen op de mooiste plekken in de provincie. Ben je op zoek naar natuur of cultuur? Houd je van sport of ontspanning? In Drenthe kun je alle kanten op. Er zijn maar liefst drie nationale parken met schitterende landschappen, vele authentieke dorpen en steden en natuurlijk leuke attracties. Bezoek het Drents Museum in Assen en bewonder het pittoreske Orvelte. Gezinnen met kinderen trakteren de kleintjes op een onvergetelijke dag in Dierenpark Emmen en het Hunebedcentrum in Borger.

Huur een lodgetent in Drenthe voor een onvergetelijke vakantie!