Accommodatie aanmelden

Lodgetenten Frankrijk

  • 1000+ Locaties
  • 20+ Landen
  • Direct boeken bij de aanbieder
  • 1000+ locaties in 20+ landen
  • Direct boeken bij de aanbieder
Types
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Lodgetenten Frankrijk

Frankrijk is voor veel vakantiegangers bijna een tweede thuis; de diversiteit van het land, het klimaat, het bourgondische leven – we krijgen er geen genoeg van! Het is niet voor niets dat veel van ons er ieder jaar terugkeren voor de vakantie. Maar zoek je dit keer in plaats van de gebruikelijk tent of caravan wat afwisseling? Waarom dat niet een luxe lodgetent huren?

‘Glamperen’, luxe kamperen in een lodgetent in Frankrijk is pas echt onbezorgd vakantie vieren. Kamperen in een volledig ingerichte tent is namelijk ideaal; alles wat je nodig hebt is er al, dus je hoeft enkel je kleren mee te nemen. Daarbij bieden veel verschillende soorten campings in Frankrijk lodgetenten aan, van kleinschalige natuurcampings waar veel rust heerst tot grote gezellige familiecampings met veel faciliteiten en activiteiten. Er is dus voor ieder soort kampeerder een camping te vinden die aan de wensen voldoet.

Luxe kamperen in een lodgetent in Frankrijk

Een luxe tent is groot genoeg voor een gezin met kinderen. Zo heeft een lodge tent, ook wel safaritent genoemd, twee aparte slaapkamers met veelal een boxspring bed voor de ouders en een stapelbed voor de kinderen. In het woongedeelte is er een keukenunit met koelkast en kookbenodigdheden en een eettafel. Buiten is er een terras met meubilair. Kies je voor een lodgetent met privé of eigen sanitair dan heb je ook beschikking over een douche en toilet.

Daarbij heeft de glamping in Frankrijk, de ‘glamorous camping’, ook vaak nog verschillende faciliteiten die de vakantie laten slagen. Bijvoorbeeld een zwembad of groot zwemparadijs, een animatieteam voor de kinderen, een restaurant en campingwinkeltje. Zowel jong als oud geniet van een vakantie in een lodgetent. Frankrijk heeft er talloze op vele prachtige campings verspreid door heel het land. Het wordt nog moeilijk kiezen in welke regio je wilt verblijven!