Accommodatie aanmelden

FarmCamps 't Looveld

Zweeloo, Nederland

  • Barbecue
  • Barbecueën toegestaan
  • Privé sanitair
  • Fietsverhuur
  • Nederlandstalige eigenaar
  • Ontbijtservice
  • Speeltuin
Vanaf prijs per nacht 64,-
Bekijk website

Deel op social media

Uitgebreide omschrijving

Wil je het boerenleven direct op een authentieke boerder ervaren? Op FarmCamps 't Looveld kampeer je in een luxe safaritent tussen de weilanden met boerderijdieren en help je mee met de boer!

De accommodatie
Je vind FarmCamps ’t Looveld in het Drentse Zweeloo. De boerderij is een traditioneel melkveebedrijf met circa 70 koeien die 2 maal per dag gemolken worden. Daarnaast verbouwen boer Johan en boerin Martine maïs voor hun koeien. Samen met hun gezin van 4 kinderen wonen Johan en Martine alweer 8 jaar op de boerderij. De camping is erg mooi gelegen aan een doodlopende weg, vlakbij het bos. Vanuit de safari of lodgetent heb je vrij uitzicht over de omringende weilanden.

De faciliteiten
Bij ’t Looveld logeer je in een van de stoere Safaritenten of in een luxe lodgetent. Hier ervaar je het echte glamping gevoel. De knusse safaritenten zijn van alle gemakken voorzien en als je net dat beetje extra luxe wilt dan zit je helemaal goed in de Lodgetent! Alle tenten hebben een heerlijk uitzicht over de weilanden met grazende koeien en schapen. Deze FarmCamps boerderij grenst aan een mooi bosrijk gebied waar je heerlijk kan wandelen en fietsen. Vanwege de ligging is deze glamping in Drenthe perfect voor kinderen met gezinnen.

De omgeving
Naast de koeien en kalfjes vind je op FarmCamps ‘t Looveld ook een kinderboerderij waar je heerlijk kunt knuffelen met de geiten, de konijnen en cavia’s, de kippen en de schapen met hun lammetjes. De kinderen kunnen spelen op de trampolines of hutten bouwen in het naastgelegen bos. Johan en Martine organiseren ook regelmatig leuke activiteiten voor de kinderen en er is dus altijd wel wat te beleven. Op 't Looveld mogen de kids meehelpen en meekijken met alles wat op de boerderij gebeurt zoals koeien melken, bij de geboorte van een kalfje zijn en koeien en kalfjes voeren. Wil je een dagje op pad? Dan vind je vlakbij allerlei leuke activiteiten zoals: Dierenpark Emmen, Plopsa Indoor Coevorden, Speelstad Oranje en Verkeerspark Assen. Maar ook het bekende Drentse museumdorpje Orvelte en Herinneringskamp Westerbork.

Extra voorzieningen
Geen zin om zelf te koken? Geniet dan aan de tent van een kakelvers boeren ontbijtje of een Boeren BBQ pakket. Op deze glamping in Drenthe kun je ook bolderwagens en fietsen huren.

Bekijk de actuele prijzen en aanbiedingen

Meer unieke accommodaties in deze regio