Accommodatie aanmelden

Vakantieparken Drenthe

Hou je van kilometerslange fietstochten of een stevige wandeling? Dan moet je zeker eens op bezoek naar Drenthe. Struin door de ongerepte natuur, adem de gezonde boslucht in, trek je laarzen aan voor een wandeling op de heide en ontsnap aan de dagelijkse sleur in dé wandelprovincie van Nederland. Wist je dat Drenthe de thuishaven is van de ‘hunebedden’? Dat zijn prehistorische grafmonumenten, die helemaal terug gaan tot de ijstijd. In Drenthe vind je maar liefst 40 exemplaren, verspreid over de volledige provincie. Geen wonder dat Drenthe ook de ‘Oerprovincie’ wordt genoemd! Onze vakantieparken in Drenthe geven je de mogelijkheid om ‘s avonds lekker na te praten over alle spannende avonturen van de dag, met een hapje en een drankje, bij je eigen kampvuur of op het terras.

Types
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Vakantieparken Drenthe met glamping

In Drenthe vind je maar liefst drie nationale parken. Aan natuur geen gebrek dus! Van bos tot heide, van beek tot zand, je vindt ze allemaal. Ervaar wat stilte is in Dwingelderveld, ga mountainbiken in het Drents-Friese Wold, of ontdek het afwisselende landschap van de Drenthsche Aa. Deze laatste is een 28km lange beek die door het schitterende landschap kronkelt, langs prachtige es- en brinkdorpen, waar de grasvelden plaats bieden aan terrasjes en cafés.

Wie natuur zegt, zegt glamperen natuurlijk en onze vakantieparken in Drenthe zijn de ideale uitvalsbasis voor je Drentse avontuur. Wil je op survival in het bos of een kanotocht maken op de Hunze-rivier? Onderneem je liever een archeologische expeditie in het Strubben-Kniphorstbosch-reservaat of is je passie mountainbiken in de bossen? Aan keuze geen gebrek!

Drenthe kent trouwens ook een aantal heel leuke steden. In het sfeervolle Assen geniet je van een hapje aan de mooie binnenhaven, in Coevoorden bezoek je het gelijknamige kasteel en in Emmen kun je dan weer het mooie stadspark en knusse centrum ontdekken.

De mooiste avonturen beleef je in Drenthe!

Ontdek alle bungalowparken met glamping in Drenthe

Bij een bijzondere vakantie hoort een bijzondere accommodatie natuurlijk en bij glampings.nl hebben we die in overvloed! Een lodge tussen de romantische brinkdorpen, een traditionele yurt in de vrije natuur, een safaritent op de Drentse Hooglanden of een bungalowpark dicht bij de Wildlands Adventure Zoo in Emmen? Aan jou de keuze!

Kies voor een romantische woodlodge of een hooiberghut en geniet ‘s morgens van versgebakken broodjes op je terras. Stimuleer je creativiteit met een workshop pottenbakken of boetseren, terwijl de kinderen zich uitleven op het springkussen, in het zwembad of in de omringende natuur.

Een weekend gepland met vrienden? Wat dacht je van een volledig ingerichte safaritent, compleet met open keuken en een ruime zithoek? Wissel stoere verhalen uit bij het kampvuur terwijl je geniet van de ondergaande zon.

Struin door ons aanbod vakantieparken in Drenthe en vind jouw ideale glamping. Luxe kamperen in Drenthe was nog nooit zo leuk!