Accommodatie aanmelden

Vakantieparken Veluwe

Op zoek naar een glamping midden in de natuur? Onze vakantieparken op de Veluwe hebben precies wat je zoekt. Op de Veluwe gaan actief bezig zijn en tot rust komen hand in hand. Trappend door de bossen of te voet langs de heidevelden toont dit prachtige natuurgebied zich van zijn beste kant. Kom je naar de Veluwe om Nederlands ‘Big Five’ te spotten? Kies dan voor het Nationale Park De Hoge Veluwe. De vos, de das, het ree, het edelhert en het wild zwijn: ze zijn er allemaal! Nu jij nog!

Types
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Vakantieparken Veluwe met glamping

Eropuit met de kinderen? Dan kun je geen betere bestemming kiezen dan de Veluwe. In Apenheul bijvoorbeeld loop je zomaar tussen de loslopende apen. Herken je jezelf in een gorilla of eerder in een slimme orang-oetan? Houden je kinderen van een flinke brok avontuur? Neem ze dan mee naar Klimbos Gelderen voor een namiddag klimmen en klauteren op bruggen, in een spinnenweb of op een wip-wap. De echte diehards oefenen hun evenwicht op maar liefst 25 meter hoogte. Met een prachtig uitzicht als beloning!

Als je houdt van cultuur moet je zeker eens naar het Kröller-Müller museum. Midden in de natuur vind je er beeldende kunst uit de 19de en 20ste eeuw. Of je kunt natuurlijk altijd een daguitstap maken naar Apeldoorn of Arnhem, aan de rand van de Veluwezoom.

Maar dé reden voor een vakantie op de Veluwe is natuurlijk het prachtige en diverse landschap. Je kunt er heerlijk wandelen langs het Veluwe Zwerfpad, dat maar liefst 375km telt en kris-kras door de groene omgeving loopt. Ga je liever fietsen? Kies dan voor één van de iconische witte fietsen op de Hoge Veluwe en ontdek het bos, de heide of de zandverstuivingen. Of je nu kiest voor het Deelerwoud, de Veluwezoom of de Posbank, vanuit onze vakantieparken op de Veluwe beleef je verschillende vakanties in één! Wedden dat je na een drukke dag als een blok in slaap valt?

Ontdek alle bungalowparken met glamping in Veluwe

Glamping en natuur gaan hand in hand. Geen wonder dus dat je op de Veluwe keuze te over hebt. De campings en vakantieparken op de Veluwe zijn verspreid over het hele gebied en gaan van lodge tot bungalowpark en van boerenbed tot boomtent. Ja, dat lees je goed, een boomTENT! Sfeer gegarandeerd!

Op de hoeve maak je dan weer kennis met het echte boerenleven. Kinderen kunnen zelfs helpen bij het verzorgen van de dieren.  Je vindt er een leuke knuffelschuur met konijnen, cavia’s en kippen en ‘s ochtends kun je je eigen, verse eitje rapen in het kippenhok. Idyllisch, toch?

Heb je tijdens je vakantie liever alles lekker dicht bij de hand? Ook dat kan. Bij sommige resorts kun je terecht voor zowel een buitenzwembad als fietsverhuur, een snackbar en een strand.

Wat je ook zoekt, de Veluwe staat garant voor een diverse vakantie. Lekker dichtbij, maar tegelijkertijd ver weg.