Accommodatie aanmelden

FarmCamps De Bosrand

Ellertshaar, Nederland

  • Barbecue
  • Barbecueën toegestaan
  • Privé sanitair
  • Vaatwasser
  • Fitness
  • Nederlandstalige eigenaar
  • Ontbijtservice
  • Sauna
  • Speeltuin
  • Wifi (betaald)
Vanaf prijs per nacht 64,-
Bekijk website

Deel op social media

Uitgebreide omschrijving

Tijdens een verblijf bij FarmCamps De Bosrand in Drenthe kom je waarschijnlijk het erf niet af. Er is hier zoveel te ontdekken over boerenleven, dat je je geen moment hoeft te vervelen.

De accommodatie
FarmCamps De Bosrand is een modern melkveebedrijf van boer Jacob, boerin Ellis en hun gezin van 2 kinderen. Boer Jacob woont al zijn hele leven op de boerderij en heeft het bedrijf en de camping van zijn ouders overgenomen. De camping ligt tegen de rand van een groot bos aan. Je loopt dus zo vanuit je tent de natuur in voor een heerlijke wandeling of een frisse duik in het bosbeekje dat op 100m afstand lopen ligt. 

De faciliteiten
FarmCamps De Bosrand is een glamping aan de rand van het bos met 14 ruime safaritenten en 6 lekker luxe lodgetenten verdeeld over 3 kampeerveldjes gelegen midden in de natuur. Vanuit je tent loop je dus zo het erf op en het bos in! Ook zorgen de hoge bomen rondom de tenten voor fijne, schaduwrijke plekken als het warm is. Alle tenten bieden een mooi weids uitzicht over het veld, de dierenweide, de bebossing en de omliggende weilanden. 

De omgeving
Naast de 100 koeien en kalfjes wonen er op de boerderij ook heel veel andere dieren zoals hertjes, konijnen, Bonnie & Guus de ezels, Zagreb het paard en de honden Kyra & Noa. De dieren vinden het heerlijk om door gasten verzorgd te worden en extra aandacht te krijgen. Op de boerderij is natuurlijk ook van alles te doen. Je kunt boer Jacob meehelpen met de koeien, spelen in de Hooi en Speelschuur, de ezels borstelen of verstoppertje spelen op het boerenerf en in het bos. Wil je echt helemaal tot rust komen? Dan kun je bij FarmCamps De Bosrand zelfs gebruikmaken van de wellnessruimte met Finse sauna, zonnebank en fitness-apparaten. Wil je een toch een dagje op pad? Dan is er genoeg te doen in de omgeving. FarmCamps De Bosrand ligt vlakbij Borger; hoofdstad van de hunebedden, Dierenpark Emmen, Attractiepark het Drouwenerzand,en diverse bossen en meren voor urenlange wandelingen en fietstochten. Genoeg aanbod dus!

Extra voorzieningen
Geen zin om zelf te koken? Geniet dan aan de tent van een kakelvers boeren ontbijtje of een Boeren BBQ pakket. 

Bekijk de actuele prijzen en aanbiedingen

Meer unieke accommodaties in deze regio