Accommodatie aanmelden

Bijzonder overnachten Drenthe

Op zoek naar een bijzondere overnachting in Nederland? Neem eens een kijkje in Drenthe. Daar kom je namelijk unieke verblijven tegen die je een onvergetelijk weekendje weg bezorgen. In de “oer provincie” van Nederland kun je eindeloos fietsen en wandelen door de heidevelden, zandvlaktes en bossen. En een bezoekje aan het prachtige natuurgebied de Drentsche AA en aan de Hunebedden mag natuurlijk ook niet ontbreken tijdens je verblijf. Tijdens bijzonder overnachten Drenthe kom je pas echt helemaal tot rust.

Thema's
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Kies voor een bijzondere glamping in Drenthe

Drenthe is voor alle leeftijdscategorieën uitermate geschikt. Ga je lekker met het gezin weg, neem je kinderen dan mee naar Wildlands Adventure Zoo in Emmen, Plopsa Indoor Coevorden of attractiepark Slagharen. Liever met z’n tweetjes een dag fietsen of wandelen, dan zijn er in het pittoreske Drenthe meer dan genoeg natuurgebieden en gezellige dorpjes te vinden. Ben je meer van de sportieve uitjes, dan is een bezoek aan de TT in Assen aan te raden.

De campings en vakantieparken in Drenthe beschikken veelal over een zwemmeer of zwembad en verschillende recreatiemogelijkheden. Zo kun jij lekker tot rust komen na een dagje de omgeving in Drenthe te hebben verkend. Je komt dan ook zeker niks tekort als je met het gezin bijzonder wilt overnachten in Drenthe.

Origineel overnachten op een glamping in Drenthe

Wil je echt bijzonder slapen, dan zijn er in Drenthe meer dan genoeg mogelijkheden. Kies bijvoorbeeld voor een boomhut in Drouwen, of overnacht in een natuurhuisje in Ruinen. Iets waar je kinderen echt blij van worden? Kies dan voor de lodges die omgebouwd zijn tot een waar kasteel. Deze glampings zorgen gegarandeerd voor een ervaring die je niet snel zult vergeten. En natuurlijk zijn al deze onderkomens van alle moderne gemakken voorzien, dus ook aan luxe kom je niks tekort.

Mede door de rust, ruimte en diversiteit van Drenthe is het zeer aantrekkelijk. Door de verschillende mogelijkheden voor kinderen is het tevens voor ouders met kinderen een geslaagde vakantieplek. In de zomer is het heerlijk vertoeven aan de plassen in de verschillende natuurgebieden. Twijfel niet langer en boek daarom je weekendje weg in Drenthe!