Accommodatie aanmelden

Bijzonder overnachten Friesland

Friesland staat natuurlijk vooral bekend om de Elfstedentocht en zijn eigen taal. Echter zijn er in Friesland genoeg mogelijkheden om een bijzondere overnachting te boeken. Geniet van een echte Friese ervaring en verblijf in een safaritent op een boerderijcamping. Of ontdek het waterrijke Friesland in een watervilla. Geniet je liever van de natuur? Verblijf dan in ecolodge of boshut. Maar ook op de Waddeneilanden: Schiermonnikoog, Ameland Terschelling en Vlieland is er ruimte voor een aantal prachtige en bijzondere glampings. Deze eilanden geven je tevens de mogelijkheid om even lekker uit te waaien aan zee. Wandel of fiets over de duinen en voel het zeebriesje in je gezicht. Bijzonder overnachting in Friesland doe je middels glamping!

Thema's
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Kies voor een bijzondere glamping in Friesland

Ga je voor een lodge aan het water, een avontuurlijke safaritent of boshut, of slaap je liever bij de boer thuis? Waar je ook voor kiest, alle accommodaties zijn voorzien van alle gemakken. Zo beschikken de lodges aan het water over een eigen aanlegsteiger, is er veelal sprake van een verwarmd zwembad en is een eigen keuken en privé sanitair vaak inbegrepen. Als je heel veel geluk hebt, zoals in Echtenerbrug, zit er zelfs een hottub bij!

De omgeving maakt Friesland erg mooi en veelzijdig. Door het open landschap, de Waddeneilanden en de beboste recreatiegebieden voel je je hier helemaal een met de natuur. Het is dan ook heerlijk om er al wandelend of met de fiets op uit te gaan. Wil je wat meer weten over de historie, bezoek dan het Elfstedenmuseum of ga lekker actief wadlopen of -fietsen. Hoewel Friesland in het noorden van Nederland ligt, is alles binnen een aantal uren te bereiken. Door de Afsluitdijk sta je bijvoorbeeld binnen twee uur in Amsterdam. Lekker voor een dagje weg!

Origineel overnachten op een glamping in Friesland

Wil je echt een originele overnachting? In Goengahuizen is het mogelijk om midden op het water te slapen. Deze luxueuze villa bied je veel privacy en heeft een sauna inbegrepen. Hierdoor ben je gegarandeerd van een aantal nachten bijzonder slapen. In combinatie met de rust en vrijheid die Friesland heeft, heeft Friesland simpelweg alles voor een heerlijk weekendje weg!