Accommodatie aanmelden

Bijzonder overnachten Groningen

Een bijzondere overnachting in Groningen boeken? Met het prachtig aanbod aan accommodaties kom je hier niks tekort. Breng een bezoekje aan de zeehonden bij het zeehondencentrum in Pieterburen. Hier worden zeehondjes verzorgd tot zij in staat zijn om op eigen kracht te overleven. Of ga een eind wadlopen of -fietsen bij de Waddenzee. Door de wind van de Noordzee kun je aan de kust ook even lekker uitwaaien. Uiteraard mag ook een bezoekje aan de stad Groningen niet ontbreken!

Thema's
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Kies voor een bijzondere glamping in Groningen

Of je nou lekker met de familie, een groep vrienden of als stelletje een weekendje weg wilt. In Groningen kom je ongeacht je wensen helemaal aan je trekken. Door het prachtige landschap is Groningen heerlijk om doorheen te fietsen, te wandelen of te kamperen. En door de diversiteit aan glampings die er in Groningen te vinden zijn, is er voor iedereen wel iets geschikts te vinden. Alle accommodaties zijn namelijk volledig ingericht en voorzien van alle gewenste gemakken!

Origineel overnachten op een glamping in Groningen

Wil je een nachtje echt bijzonder overnachten, dan moet je in Groningen zijn. Hier heb je namelijk de mogelijkheid om te overnachten in een echte huifkar, waardoor je helemaal terug in de tijd van het Wilde Westen gaat. Of heb je altijd al eens origineel willen overnachten op een strobed, dan kun je kiezen voor de stro iglo’s in Oldehoeve. Hier zit zelfs een zwembad bij inbegrepen die ook helemaal van stro is gemaakt. Maar ook voor een luxe glampingtent of avontuurlijke safaritent kun je uitstekend in Groningen terecht.

Deze glampings en campings bieden je dus een echt uniek weekendje weg. In combinatie met de vele activiteiten die mogelijk zijn, een bezoek aan de historische stad Groningen metzijn bruisende nachtleven, de zeehonden in Pieterburen, en de prachtige natuur, is een bijzondere overnachting in Groningen gegarandeerd een succes.