Accommodatie aanmelden

Bijzonder overnachten Overijssel

Wil jij ook een bijzondere ervaring met een overnachting in Nederland? Kies dan voor het prachtige Overijssel. Overijssel heeft een prachtig aanbod aan luxe glampings, knusse steden en een aantal mooie attractieparken. Dit maakt het de ideale omgeving om eens lekker een weekendje weg te gaan. De vele familievriendelijke campings in de omgeving zijn daarbij van alle gemakken voorzien. Denk hierbij aan een sauna, overdekt zwembad en animatieteam. Kies daarom voor een bijzondere overnachting in Overijssel.

Thema's
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Kies voor een bijzondere glamping in Overijssel

Altijd al eens op een prachtige lodge op het water willen slapen? Of bij een boer op de boerderij, maar toch van alle gemakken voorzien zijn? Of toch liever in een boomhut? Overijssel bied je hiervoor alle mogelijkheden. Door de prachtige bosrijke omgeving is Overijssel tevens erg geschikt om lekker te gaan fietsen. Wil je met de kinderen een dag weg? Dan is attractiepark Hellendoorn een leuke ervaring!

Door de vele mogelijkheden die Overijssel biedt, kun je er erg origineel overnachten. Stap uit je lodge direct de bosrijke omgeving in en kom helemaal tot rust. Ga lekker fietsen over de Sallande Heuvelrug en waai even lekker uit. Door de ongerepte natuur en vele dieren die hier te vinden zijn, waan je je helemaal in de natuur.

Origineel overnachten op een glamping in Overijssel

Wil je echt bijzonder slapen, kies dan voor de oude hooischuren in Wierden. Naast het feit dat dit een unieke beleving is, zijn de verblijven van alle gemakken voorzien, zoals privé sanitair, wellness en kun je ervaren hoe het is om te slapen bij de boer thuis.

Wil je toch meer vrijheid en meer van Overijssel zien? In Nieuwegein is het mogelijk om een retro Volkswagen bus te huren. Deze is helemaal ingericht in een 70’s vibe voor een geweldige roadtrip. Het is zelfs mogelijk om ermee door Europa te trekken. En wil je ook nog je kinderen mee nemen? Dan kan dat ook. De bussen zijn leverbaar voor 2 of 4 personen.

Ontdek de verschillende glampings en campings voor een bijzondere overnachting in Overijssel!