Accommodatie aanmelden

Bijzonder overnachten Zeeland

Een weekendje weg in Zeeland is gegarandeerd een succes. Door het prachtige landschap, de verschillende mooie eilanden en de uitgebreide kustlijn, kun je hier heerlijk uitwaaien en kom je volledig tot rust. In Vlissingen heb je tevens de mogelijkheid om te genieten van dagverse vis, die vrijwel direct van de boot afkomstig is. Ook staat Zeeland bekend om de deltawerken, die zeker een bezoekje waard zijn. Kies alleen al daarom voor een bijzondere overnachting in Zeeland.

Thema's
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Kies voor een bijzondere glamping in Zeeland

Een nachtje bijzonder slapen is uitermate geschikt in Zeeland. Door de uitgebreide mogelijkheden als het om glamping gaat, is er voor iedereen wel wat te vinden. De unieke glampings in Zeeland zijn volledig uitgerust en van alle gemakken voorzien. In combinatie met de prachtige omgeving en ellenlange kustlijn is een verblijf in Zeeland dan ook zeer zeker de moeite waard. Uniek en bijzonder overnachten doe je in Zeeland!

Origineel overnachten op een glamping in Zeeland

Een originele overnachting is in Zeeland snel geboekt. Kies bijvoorbeeld voor een van de vele strandhuizen, van waaruit je direct met je voeten het zand instapt en geniet van de zilte zeelucht. Liever wat anders, dan zijn de robuuste en compleet ingerichte safaritenten of schilderachtige tiny houses een mooie opties. Deze tiny houses zijn ondanks hun knusse formaat voorzien van alle gewenste gemakken.

Doordat Zeeland lekker aan de Noordzee ligt, is het er in de zomer prima vertoeven met een lekker briesje. Hierdoor is Zeeland ook erg geschikt om lekker door de duinen te fietsen of te wandelen. Door de eindeloze kilometers aan strand, is er altijd wel een plekje vrij om lekker van de zomerzon te genieten. Uiteraard heeft Zeeland ook een scala aan pittoreske dorpjes en steden, ideaal wanneer je een dagje lekker wilt sightseeën, daghappen of een typisch Zeeuws souvenirtje wilt kopen. Dit alles maakt Zeeland een prachtige provincie voor een heerlijk weekendje weg.