Accommodatie aanmelden

Bijzonder overnachten Zuid-Holland

Het is niet voor niets dat de koning van Nederland woont in Zuid-Holland. Wil jij je net zoals de koning helemaal thuis voelen in Zuid-Holland, verblijf dan in een van de vele luxe glampings die er gevestigd zijn en geniet gegarandeerd van een bijzondere overnachting in Zuid-Holland. Daarnaast is, naast een bezoekje aan de Keukenhof met meer dan 7 miljoen bloemen, sightseeing in prachtige steden als Rotterdam of Den Haag uiteraard ook een ware must. Even lekker uitwaaien? Dan is het Scheveningse strand, met prachtige boulevard en een scala aan restaurants, een uitstapje die je niet mag overslaan.

Thema's
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Kies voor een bijzondere glamping in Zuid-Holland

Bijzonder overnachten in Zuid-Holland doe je uiteraard bij een van de vele glampings die de provincie rijk is. Zo kun je een nachtje doorbrengen bij de boer thuis, verblijven in een luxe safaritent, luxueuze genieten in een prachtige lodge aan zee of kiezen voor een gezellige en comfortabele cabin. Uiteraard zijn alle accommodaties volledig ingericht en voorzien van alle gewenste comfort en gemakken. De prachtige omgeving, de historische steden en de heerlijke wandelmogelijkheden aan zee en in de duinen maken Zuid-Holland een voortreffelijke glamping bestemming.

Origineel overnachten op een glamping in Zuid-Holland

Aan de Zuid-Hollandse kust is het in de zomer heerlijk vertoeven. Wil je echt genieten van een unieke en bijzonder overnachten, kies dan voor glamping de vreemde vogel. Hier staan 10 zeer unieke accommodaties, zoals een zeecontainer, een vliegtuig of een vogelhuisje. Hier beleef je een nacht die je nooit meer zal vergeten!

De veelzijdigheid van Zuid-Holland is een van de vele redenen dat de provincie zo in trek is bij vakantiegangers. Door de idyllische ligging aan de Noordzee, met zijn kilometerslange kustlijn en prachtige duinen is het hier heerlijk vertoeven. Wandel of fiets door de duinen, waai lekker uit op het strand of neem een verfrissende duik in de Noordzee. En wil je een dagje cultuur snuiven of lekker shoppen, dan ben je in een Mum van tijd in Rotterdam of Den Haag. Samen met het unieke aanbod aan glampings en activiteiten is Zuid-Holland een populaire bestemming voor alle doelgroepen.