Accommodatie aanmelden

Kleinschalige glamping Nederland Kleinschalige glamping Nederland

Ook ons kleine kikkerlandje heeft veel te bieden, van bijzondere natuurgebieden tot historische monumenten. En vanuit waar kun je dat nu beter ontdekken dan vanuit een kleinschalige glamping accommodatie met rust, luxe en privacy? Ontdek het snel bij glampings en kom volledig tot rust op jouw kleinschalige glamping vakantie!

Landen / regio's
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Kleinschalige glamping Nederland

Dichtbij huis genieten van een glamping accommodatie met luxe en comfort zoals thuis en veel privacy, rust en ruimte? Ook dat kan bij glampings, ontdek een kleinschalige glamping in Nederland. Dit is de perfecte uitvalsbasis voor het ontdekken van ons kleine kikkerlandje en te genieten van een rustige en ontspannen vakantie.

Een kleinschalige glamping is een unieke en bijzondere glamping accommodatie met meer ruimte en privacy. Je verblijft hier in de natuur en ervaart veel rust, in Nederland zijn er veel kleinschalige glampings te vinden. 

Zo verblijf je in Twente in een tiny house van Drostes, deze tinyhouses staan achter op het erf van een boerderij. Je kijkt uit over de weilanden met koeien en geniet van de zon op de veranda. Ook kun je hier heerlijk eten in de herberg en is er zelfs een kleinschalige spa.

Nog zo’n uniek verblijf is de tipi van Minicamping de Bokkesprong, hier verblijf je in rust, ruimte en de natuur. Deze camping ligt achter een boerderij en is omgeven door weilanden en een privé belevingsbos met eetbare vruchten en kruiden. Wil je dicht bij het water verblijven? Ook dan is een kleinschalige glamping mogelijk! Bij de STOERbuiten lodges verblijf je in een unieke lodge op loopafstand van het Grevelingenmeer en op 8 minuten rijafstand van de zee. Een kleinschalige glamping is gegarandeerd de perfecte uitvalsbasis om Nederland te ontdekken en volledig tot rust te komen.

Kleinschalig overnachten in Nederland

Kleinschalig overnachten in Nederland is niet alleen genieten van luxe, comfort, privacy en rust maar ook de perfecte plek om Nederland vanuit te ontdekken. Want ook Nederland heeft ontzettend veel mooie bijzondere plekken die zeker een bezoekje waard zijn!

Natuurliefhebbers halen hun hart op in Nationaal Park de Biesbosch, een gebied met bijzondere natuur dat soms een echte jungle lijkt maar ook geweldige weidse uitzichten biedt. Hier spot je watervogels, bosdieren en misschien spot je zelfs de trots van De Biesbosch: De bever!

Wist je dat Nederland een piramide heeft? De Pyramide van Austerlitz, deze vind je in de bossen tussen Zeist en Woudenberg. Dit bijzondere monument werd gebouwd door het Franse leger als eerbetoon aan Napoleon Bonaparte. Deze 17 meter hoge piramide kun je beklimmen en er starten diverse wandelroutes vanuit de piramide. Ook de bostoren in Putten is zeker een bezoek waard. Deze toren bevindt zich op een prachtig landgoed in Putten, Landgoed Schovenhorst. Hier vind je 5 bomentuinen en na 235 treden een geweldig uitzicht over de Veluwe op de bostoren. Ben je een echte vogelspotter? Dan is een bezoek aan het vogelobservatorium TIJ zeker de moeite waard. In de vorm van een reuzenei spot je hier de mooiste vogels en tuur je over de haringvliet. Een weekendje Maastricht is zeker een aanrader maar wist je dat dit ook de perfecte uitvalsbasis is om bijzondere plekken in Limburg te bezoeken? Huur een fiets en fiets naar de Sint-Pietersberg, de wijngaarden of de ENCI-groeve. Hier vind je een geologisch gebied met mergelgroeven en water in een turquoise kleur. Ga je in de lente een paar dagen, weekend of week kleinschalig overnachten in Nederland? Dan kan een bezoek aan de bollenstreek ook zeker niet ontbreken aan je vakantie. Hier zie je een kleurrijk tapijt van tulpen en andere prachtige bloeiende bloemen. Ook kun je hier genieten van de zon, zee, strand en wandelen of fietsen door de polders.

Nederland heeft nog veel mooie bijzondere plekken om te verkennen, ontdek het snel bij glampings en geniet van kleinschalig overnachten in Nederland!