Accommodatie aanmelden

Lodgetenten Overijssel

Laat de tent, camper of caravan maar thuis. Dit jaar ga je luxe kamperen in een compleet ingerichte lodgetent. In Overijssel beleef je een fantastische vakantie samen met je partner, gezin of vrienden.

Types
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Lodgetenten Overijssel

Wie wil kamperen in de natuur, hoeft niet zo ver van huis. In Overijssel vind je mooie campings, glampings en vakantieparken gelegen in het groen. Wie zijn kampeervakantie extra bijzonder wilt maken, kiest voor een verblijf in een van de lodgetenten in Overijssel – grote, robuuste en compleet ingerichte tenten die van alle gemakken zijn voorzien. Het stoere exterieur, met canvaszeilen en houten of stalen palen, herbergt een ruim interieur met vaak ook privé sanitair.

Lodgetenten, ook vaak safaritenten genoemd, bieden veel luxe en comfort en zijn daarmee het perfecte compromis voor degenen die wel willen kamperen, maar opzien tegen ‘kramperen’. Er zijn tal van verschillende soorten lodgetenten in Overijssel te vinden met ook verschillende niveaus van luxe. Kies uit basic tenten met een standaarduitrusting, een lodgetent met een rustiek interieur in stijl van de stoere tent, of een moderne tentvilla met alle voorzieningen die je thuis ook hebt.

Huur een luxe lodgetent in het prachtige Overijssel

Voor een ontspannen vakantie in het groen huur je een luxe lodgetent in het prachtige Overijssel. Het is een perfecte uitvalsbasis om de mooie omgeving te ontdekken. De luxe uitgeruste tent biedt veel gemak en comfort, maar toch geniet je van het campinggevoel en het buitenleven. Degenen die willen luxe kamperen, zullen een onvergetelijke vakantie beleven in zo’n stoere tent.

Je vindt safaritenten in Overijssel op de mooiste plekken in de provincie. Er zijn veel campings, glampings en vakantieparken waar je een safaritent of lodgetent kunt huren. Overijssel is een heel geschikte provincie voor natuurliefhebbers, rustzoekers, gezinnen met kinderen en avonturiers. Bezoek de Sallandse Heuvelrug met haar betoverend mooie landschap en ontdek in Twente de prachtige, oude kastelen en landgoederen. Cultuur- en geschiedenisliefhebbers maken een stop in Hanzesteden Zwolle, Hattem en Kampen. Gezinnen die hun kinderen willen trakteren, nemen ze mee naar Attractiepark Slagharen of Avonturenpark Hellendoorn voor een dag vol spanning en sensatie.