Accommodatie aanmelden

Lodgetenten Gelderland

Met drie aparte streken, twee nationale parken, talloze leuke dorpen en steden en natuurlijk vele attractieparken is Gelderland een perfecte bestemming voor een kampeervakantie. Maak het avontuur compleet en verblijf in een van de lodgetenten in Gelderland voor luxe vakantie in het groen.

Types
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Lodgetenten Gelderland

Kinderen vinden het maar wat leuk om in een van de grote lodgetenten in Gelderland vakantie te vieren. Hij is stoer, rustiek, ruimtelijk en biedt fijne extra’s zoals echte bedden. Ouders genieten van de luxe voorzieningen, zoals het feit dat hij al klaarstaat bij aankomst, is voorzien van een keuken en aparte slaapkamers, en vaak ook een badkamer als je kiest voor een extra luxe variant.

Kamperen zonder in te leveren op luxe en comfort, dat is precies wat glamping is. Geniet van het buitenleven en de campingsfeer, én de gemakken die je thuis gewend bent. Lodgetenten zijn het perfecte compromis voor degenen die eigenlijk niet zo van kamperen houden. Glamoureus kamperen is ook leuk voor alle leeftijden, jong en oud geniet van zoveel extra luxe. En dat terwijl je gewoon midden in het groen verblijft.

Huur een luxe lodgetent in het prachtige Gelderland

Huur een luxe lodgetent in het prachtige Gelderland op een leuke kleine charmecamping in de Betuwe, een gezellige familiecamping in de Achterhoek of een vakantiepark op de Veluwe. Je kijkt je ogen uit, de natuur, steden, attracties en het cultureel erfgoed maakt Gelderland een fantastische bestemming voor een veelzijdige vakantie.

Wandel of fiets door Nationaal Park de Hoge Veluwe of De Veluwezoom en geniet van de bossen, heidevelden en uitgestrekte zandverstuivingen. Bewonder kunst in het Kröller-Müller Museum en de architectuur van Paleis het Loo. Kinderen beleven een dag om nooit te vergeten in de Apenheul, Burgers’ Zoo of het Dolfinarium. Zin in een dagje cultuur of wil je een leuk winkelen? Dan bezoek je de oude Hanzesteden Zutphen en Doesburg of de oudste stad van Nederland, Nijmegen.

Huur een lodgetent in Gelderland voor een onvergetelijke vakantie!