Accommodatie aanmelden

BoerenBed Frankrijk

Een vakantie naar Frankrijk én meer leren over het leven van een boer? Deze twee dingen combineer je wanneer je overnacht op een van de glamping boerderijen van BoerenBed in Frankrijk. Help de boeren met hun dagelijkse taken, kom heerlijk tot rust in de natuur en slaap in een tenthuisje op het terrein van de boer.

Thema's
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Glamping BoerenBed Frankrijk

Altijd al van dichtbij willen meemaken hoe het boerenleven eruitziet? Dat kan wanneer je een vakantie boekt bij een van de BoerenBed boerderijen in Frankrijk. Hier slaap je namelijk in een comfortabel tenthuisje dat op het terrein van de boer staat. Word wakker in de natuur met het geluid van kippen en koeien om je heen én help met het voeren van de dieren. De perfecte combinatie van een leerzame en natuurrijke vakantie!

In Frankrijk zijn er meerdere BoerenBed boerderijen. Op een uur rijden van Nantes ligt L'Étable des Mauges en Anjou, waar niet alleen 100 koeien op je staan te wachten maar ook sfeervolle tenthuisjes waar je met het gezin of met vrienden in slaapt. Ga vissen in de vijver, maak in de avond een maaltijd klaar op de barbecue met verse producten uit het boerderijkwinkeltje of probeer lokale gerechten die met liefde worden klaargemaakt.

De tenthuisjes bij de boerderijen zijn geschikt voor maximaal 6 personen, en soms ook voor 10. Ideaal dus mocht je met het gezin of met een groep vrienden een vakantie willen boeken. Er zijn tenthuisjes die beschikken over een privédouche in het huisje, bij sommige zit de douche naast de tent en weer bij andere bevindt de privédouche zich bij de boerderij. De accommodaties maken luxe kamperen extra makkelijk, want ze zijn volledig ingericht met comfortabele bedden, een toilet, een keuken om maaltijden in klaar te maken én leefruimte. Ze beschikken niet over elektriciteit, zodat je écht in het moment leeft. Maar geen zorgen, het is niet compleet donker in de tenthuisjes. Door middel van de houtkachel, kaarsen en olielampen creëer je licht én sfeer.

Luxe kamperen bij BoerenBed, Frankrijk

Ook op het Franse eiland Corsica is er een BoerenBed locatie, Figari Corsica. De eigenaren wonen hier samen met hun honden, schapen en kippen. Je bent meer dan welkom om te helpen met het voeren van de kippen en geiten, leer meer over de wijn die ze maken en uiteraard is het ook mogelijk om die te proeven. Bestel in de avond een typische Corsicaanse maaltijdmand en geniet van een avondje in het gezellige tenthuisje of op je eigen houten terras.

BoerenBed locaties in Frankrijk zijn leuk voor iedereen. Of je nou met kinderen die kant op gaat of met vrienden. Voor iedereen zijn er wel geschikte activiteiten en er is genoeg te leren over het boerenbestaan. Rijd vanaf Utrecht in 4,5 uur naar La Ferme de Fontenille, kom tot rust in de natuur en ga op zaterdagochtend mee met de Tour de Boer om extra te weten te komen over de boerderij. In de avond geniet je van vers gemaakte pizza tijdens de pizza avond en in de ochtend bestel je de met lekkers gevulde ontbijtmand. 

Slapen op glamping boerderij van BoerenBed Frankrijk is een win-winsituatie. Je geniet van een heerlijke vakantie op het platteland én helpt de boeren met je boeking. Met liefde delen ze hun verhaal en het belang van de boerderij. Ontdek het aanbod en bekijk bij welke boeren jij wil overnachten.