Accommodatie aanmelden

BoerenBed België

Benieuwd hoe het leven van een boer eruitziet? Ervaar het zelf door te overnachten bij een van de glamping boerderijen van BoerenBed in België. Niet alleen kom je helemaal tot rust in de natuur en tussen de dieren, je krijgt óók nog eens de kans om zelf aan de slag te gaan! Voer de dieren, maak een ritje op een pony of leer meer over schapenwol.

Thema's
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Glamping BoerenBed België

Een vakantie bij een van de BoerenBed boerderijen in België is dé manier om een kijkje te nemen bij de boer. Word wakker tussen de koeien en schapen bij Hoeve den Overdraght en help mee met het voeren van de melkkoeien. Nadat je zelf de handen uit de mouwen hebt gestoken neem je een duik in het boerenzwembad. Daarna keer je terug naar je tenthuisje waar je heerlijk tot rust komt.

De tenthuisjes staan op het erf van de boer, en zijn geschikt voor maximaal 6 personen. Niet ieder tenthuisje is hetzelfde, maar toch heeft iedere accommodatie een privédouche. Deze kan in het tenthuisje zitten, ernaast óf de boer heeft een privédouche-hokje voor je bij de boerderij. In de accommodatie vind je alles wat je nodig hebt. Een volledig ingerichte keuken, comfortabele bedden en een toilet. Er is geen elektriciteit, maar sfeer creëer je met de houtkachel, kaarsen én olielampen. Zo geniet je écht van het moment zelf.

Luxe kamperen bij BoerenBed, België

BoerenBed maakt luxe kamperen in België leuk voor iedereen. Er is genoeg te doen, zien én leren voor het hele gezin. De meeste locaties hebben namelijk allerlei activiteiten op de planning staan. Zo zijn er pizza avonden én nemen de boeren je graag mee tijdens hun dagelijkse rondje op de boerderij. Bij BoerenBed Hoeve Brugge maken de kinderen een ponyritje terwijl jij geniet van een uniek streekbiertje of een goed glas wijn. Daarna sta je zo op het strand óf in het centrum van de gezellige stad Brugge. Zoek je naar een glamping in België met uitzicht op het bos? Dan ben je bij BoerenBed Rochefort en Ardenne aan het juiste adres.

Tijdens je vakantie op het platteland kom je niet alleen tot rust in de natuur, je helpt de boeren ook met je boeking. Dat noemen we nog eens een win-winsituatie! De boeren delen hun verhaal en het belang van de boerderij, en jullie leren hier op een ontspannen en leuke manier meer over het boerenleven. Bekijk hier welke boeren en boerderijen op je staan te wachten!