Accommodatie aanmelden

Boerderijvakantie Duitsland

Beleef een avontuurlijke boerderijvakantie in Duitsland met de kinderen en maak herinneringen voor het leven. Een vakantie vol plezier met een overnachting in een luxe tent ligt over de grens op je te wachten.

Thema's
Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Boerderijvakantie Duitsland

Een boerderijvakantie in Duitsland is een goed idee voor gezinnen met kinderen die er eens op uit willen. Bij onze oosterburen vind je prachtige boerderijen waar je kunt slapen in luxe tenten voor een uniek avontuur op het platteland. Ontdek het boerenleven met de kids die spelenderwijs van alles leren over dieren en de natuur. De boer en boerin vertellen graag over de boerderijdieren en de kinderen mogen uiteraard helpen bij de verzorging van de beestjes. Er is ook genoeg ruimte om vrij te spelen en te stoeien met leeftijdgenootjes en de omgeving is veilig om op ontdekking te gaan.

Tijdens een boerderijvakantie in Duitsland verblijf je in stijl in een passende accommodatie; een luxe safaritent of lodgetent staat voor je klaar om te betrekken. Gemaakt van canvaszeilen en houten palen doet de tent je echt denken aan een kampeertent, maar binnenin tref je alle gemakken die je gewend bent. Zo zijn er aparte slaapkamers en soms een bedstee voor de kids, een keukenblok zodat je zelf kunt koken, een woon- en eetgedeelte waar ook vele spelletjes gespeeld kunnen worden, en er is vaak ook nog een privé badkamer aanwezig in de tent. Wat wens je je nog meer?

Logeren bij de boer in Duitsland

Logeren bij de boer in Duitsland is een ervaring voor jong én oud. De kinderen genieten van veel vrijheid, activiteiten en uitdagingen, en ouders kunnen even geheel ontspannen en ontkoppelen van de hectiek van alledag. Wie bij de boer wil slapen in Duitsland vindt vaak boerderijen op grote landgoederen en tussen bossen. Er zijn koeien en kalfjes, schapen en lammetjes of paarden. De kippen, konijnen en katten ontbreken ook niet.

Wil je liever niet te ver weg en zoek je een boerderijvakantie in Duitsland nét over de grens? Of wil je met de kinderen echt even weg en vinden jullie het niet erg om een stukje rijden? Er liggen leuke boerderijen en accommodaties verspreid door Duitsland. Vier vakantie in Baden-Württemberg, in het Zwarte Woud, in Beieren, in Noordrijn-Westfalen of Mecklenburg-Vorpommern. Elk van deze regio’s heeft een eigen charme maar reken sowieso op een prachtige natuur en een rustige sfeer.

Een boerderijvakantie in Duitsland wordt er een om nooit meer te vergeten!